Μαρία Κατσή: «Η τηλεόραση μου αρέσει πολύ»
Media

Μαρία Κατσή: «Η τηλεόραση μου αρέσει πολύ»

Η Μαρία Κατσή είναι ργασιομανής, με στόχους και όνειρα που θέλει να πραγματοποιήσει.

Η Μαρία Κατσή δίνει τον καλύτερο της εαυτό κάθε Σαββατοκύριακο στο «Mega Σαββατοκύριακο» από τις 07:00 έως τις 10:30 το πρωί δίπλα στον Γιωργο Χουδαλάκη και τον Άρη Ραβανό.

Η Μαρία Κατσή δουλεύει επτά ημέρες την εβδομάδα και όπως είπε στο Τηλέραμα «Είναι συνειδητή επιλογή, είναι όμως δύσκολο. Προσπαθώ πάντως να βρίσκω χρόνο και για τον εαυτό μου. Όταν ξεκλέβω κάνενα απόγευμα, συνήθως πάω για φαγητό. Τρελαίνομαι για ιταλική κουζίνα. Μαγειρεύω κιόλας. Κλέβω συνταγές από την αδελφή μου. Της έχω μεγάλη αδυναμία και είμαστε πολύ δεμένες. Ζει στο εξωτερικό, αλλά λόγω της πανδημίας περάσαμε μαζί την καραντίνα».

Η Μαρία λατρεύει του δυο γάτους της τον Casper και τον Simba. «Τους... έσωσα από τον δρόμο και τους δύο. Ο Casper είναι κουφός, δεν θα επιβίωνε μόνος. Ο Simba ήταν χτυπημένος και άρρωστος. Tώρα με φιλοξενούν αυτοί. Όσοι έχουν γάτα καταλαβαίνουν τι εννοώ...» είπε στο περιοδικό.

Τι ώρα ξυπνάει κάθε μέρα και πόσο έχει συνηθίσει το πρωινό ξύπνημα;

«Κάθε μέρα ξυπνάω στις επτά, εκτός από τα Σαββατοκύριακα, που το ξυπνητήρι χτυπάει στις 4.00 το πρωί! Δίνω πραγματική μάχη καθημερινά για να σηκωθώ από το κρεβάτι. Δεν μπορώ-με τίποτα να συνηθίσω το πρωινό ξύπνημα. Ωστόσο μέσα στην ημέρα έχω πολλή ενέργεια και όρεξη. Η τηλεόραση μου αρέσει πολύ. Είναι κάτι καινούριο για μένα και ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους ανθρώπους του ΜΕGΑ, που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία. Κάθε Σαββατοκύριακο είναι μια νέα εμπειρία για μένα. Προσπαθώ να γίνομαι ολοένα και καλύτερη στη δουλειά μου και να βελτιώνομαι μέσα από τα λάθη μου. Αγχος δεν έχω, όμως το βάρος της ευθύνης είναι μεγάλο.»

Σε μια ζωντανή εκπομπή συμβαίνουν κατά διαστήματα διάφορα απρόοπτα. Η Μαρία Κατσή αναφέρθηκε στο τι έχει αντιμετωπίσει εκείνη όσο ήταν στον «αέρα». Συγκεκριμένα είπε: «Στον αέρα έχουν συμβεί διάφορα απρόοπτα. Με τον καιρό και την εμπειρία που αποκτώ σιγά σιγά, τα διαχειρίζομαι. Δεν θα ξεχάσω όμως αυτό που συνέβη στην πρεμιέρα της εκπομπής. Χάλασε το οτοκιού δευτερόλεπτα πριν γυρίσει η κάμερα για να πω τους τίτλους ειδήσεων. Πρέπει να πέρασαν από το μυαλό μου χιλιάδες σκέψεις, όμως πήρα βαθιά ανάσα και είπα το δελτίο απ’ έξω, θυμάμαι ότι το ένα λεπτό τηλεοπτικού χρόνου μου φάνηκε αιώνας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved