Μαρία Κατσή: «Μου αρέσει να κάνω αργά και σταθερά βήματα»
Media

Μαρία Κατσή: «Μου αρέσει να κάνω αργά και σταθερά βήματα»

Η Μαρία Κατσή κάθε Σαββατοκύριακο κρατάει συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την ενημερωτική εκπομπή του MEGA «Mega Σαββατοκύριακο», μαζί με τον Γιώργο Χουδαλάκη και τον Άρη Ραβανό.

Η Μαρία Κατσή σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε όσα δε γνωρίζουμε για εκείνη.

Αν κάτι μου έχει λείψει φέτος πολύ είναι η δυνατότητα να ταξιδεύω. Με παρηγορεί ωστόσο το γεγονός ότι, λόγω της κατάστασης που βιώνει όλος ο κόσμος, δεν θα γινόταν να ταξιδέψω ακόμα και αν είχα τον χρόνο, θα ήθελα να ταξιδέψω στη ζωή μου όσο περισσότερο μπορώ. Σε κάθε προορισμό αισθάνομαι σαν μικρό παιδί, θέλω να εξερευνήσω, να φωτογραφίσω και να δω τα πάντα. Αγαπημένος προορισμός μέχρι στιγμής είναι το Λονδίνο. Ωστόσο έχω μια ιδιαίτερη περιέργεια για τη Μέση Ανατολή. Μέχρι και πέρυσι έκανα μαθήματα αραβικών. Μου προξενούσαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τότε που ήμουν μαθήτρια η γλώσσα και η γραφή.

Μου αρέσει το διάβασμα. Το τελευταίο βιβλίο που διάβασα ήταν το «Who rules the world» του Νοam Chomsky. Το είχα πάρει πέρυσι μαζί μου στις διακοπές. Ακυρη επιλογή για διακοπές, πραγματικά! Το έπιασα ξανά πριν από έναν μήνα. Αγαπημένο μου όμως είναι «Η πτώση» του Αλμπέρ Καμί. Επίσης μου αρέσει πολύ ο κινηματογράφος και ειδικά τα καλοκαίρια το θερινό σινεμά είναι πάντα μέσα στις επιλογές μου.

Το πιο σπουδαίο «δώρο» στη ζωή μου ήταν το κλασικό μπαλέτο. Ξεκίνησα όταν ήμουν τεσσάρων ετών. Σταμάτησα στα είκοσι πέντε, εξαιτίας ενός τραυματισμού. Με έμαθε να έχω πίστη στον εαυτό μου, να μην το βάζω ποτέ κάτω και να είμαι προσηλωμένη στον στόχο μου, γιατί τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Μακροπρόθεσμα σχέδια δεν κάνω. Κάνω αργά και σταθερά βήματα, τα επεξεργάζομαι και, αν χρειαστεί, επαναπροσδιορίζω κάποιες από τις επιλογές μου. Η ζωή μας έχει αποδείξει άλλωστε πως είναι γεμάτη ανατροπές και προτιμώ να απολαμβάνω το τώρα.

Πηγή Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved