Νάντια Μπουλέ: «Χαίρομαι πολύ για τον ρόλο που θα υποδυθώ αυτήν τη σεζόν»
Media

Νάντια Μπουλέ: «Χαίρομαι πολύ για τον ρόλο που θα υποδυθώ αυτήν τη σεζόν»

Η Νάντια Μπουλέ επιστρέφει τηλεοπτικά και για πρώτη φορά πρωταγωνιστεί στη σειρά-στοίχημα του ALPHA, υποδυόμενη ένα δραματικό ρόλο.

Η Νάντια Μπουλέ τολμά να βουτήξει στα βαθιά και μιλά για την ηρωίδα της αλλά και για την καλοκαιρινή παράσταση «Αχ, έρωτα» που κάνει περιοδεία.

Επειτα από επτά χρόνια επιστρέφεις τηλεοπτικά, πρωταγωνιστώντας σε δραματική σειρά για πρώτη φορά ουσιαστικά στην πορεία σου. Τι μέτρησε στο να απαντήσεις θετικά στη σειρά του ΑLΡΗΑ;

«Ο πιο σημαντικός λόγος ήταν οι συντελεστές γύρω από αυτήν τη σειρά, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Η ομάδα είναι εξαιρετική σε όλα τα επίπεδα και με έκανε να θέλω να είμαι μέρος αυτής της δουλειάς. Χαίρομαι πολύ για τον ρόλο της Τζένης που θα υποδυθώ αυτήν τη σεζόν».

Μίλησε μου για την ηρωίδα σου;

«Η Τζένη λοιπόν, είναι μια γυναίκα δυναμική, ανεξάρτητη αλλά και πολύ μπερδεμένη συναισθηματικά στη ζωή της. Ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Αντώνη (Γιώργο Χρυσοστόμου), ενώ ακόμα δεν έχει λήξει τον παράνομο δεσμό που διατηρεί με έναν άλλο άντρα.... Είναι φιλόδοξη και θέλει τη σιγουριά ενός καλού γάμου, αλλά ταυτόχρονα είναι τρομερά ανασφαλής για να μπορέσει να αντιμετωπίσει με ειλικρίνεια τον εαυτό της και τις σχέσεις της με τον υπόλοιπο κόσμο. Έχει κάποιες σκοτεινές πλευρές που έχουν πολύ ενδιαφέρον και θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε μέσα από τη σειρά.

Έχεις άγχος για το γεγονός ότι πρώτη φορά μπαίνεις ουσιαστικά στα βαθιά υποδυόμενη ένα δραματικό ρόλο;

«Όχι, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά. Έχω ξαναμπεί σε απαιτητικούς δραματικούς ρόλους στο θέατρο, είτε αυτοί ήταν η «Εβίτα», είτε η νύφη από τον «Ματωμένο γάμο». Οι καλοί συνεργάτες και η ειλικρινής δουλειά σε βοηθούν να ψάξεις τα μονοπάτια ενός χαρακτήρα».

Το καλοκαίρι συνεργάζεσαι με το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης στην παράσταση «Αχ, έρωτα» η οποία βασίζεται στον ποιητικό λόγο του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα. Τι ξεχώριζε» στην παράσταση;

«Ο Λόρκα είναι σπουδαίος και αυτό το καλοκαίρι αναμετριέμαι με μια σύνθεση 4 αποσπασμάτων από τα πιο γνωστά του έργα. Η μεγαλύτερη πρόκληση για εμένα είναι οι πολύ μεγάλες εναλλαγές που κάνω στους ρόλους, περνώντας σε πολύ διαφορετικούς γυναικείους χαρακτήρες, τόσο δραματικούς όσο και κωμικούς. Είναι συναρπαστική διαδικασία και είμαι πραγματικά χαρούμενη γι' αυτήν την περιοδεία».

Κλείνονται, πόσο άλλαξε τη ζωή σου ο κορονοϊός και αν θες τι έμαθες από το διάστημα του εγκλεισμού μας;

«Ο κορονοϊός, όπως σε όλους μας, μου άλλαξε την καθημερινότητα. Σταμάτησαν απότομα οι παραστάσεις του «Chicago», άλλαξαν οι προγραμματισμοί και οι ταχύτητες και μέσα απ' αυτήν τη διαδικασία είδα πολύ καθαρά αυτά που προσπαθώ να θυμίζω συνεχώς στον εαυτό μου. Ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο στη ζωή και την καθημερινότητα και με τους ανθρώπους μας συνδέουν πολύ περισσότερα από όσα μας χωρίζουν. Αν καταφέρουμε πραγματικά να αφομοιώσουμε έναν πιο ανθρώπινο τρόπο σκέψης μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα έχουμε πάει ένα βήμα παρακάτω ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί ταυτόχρονα», είπε στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved