Τέλος από τον Alpha, μετά από 8 χρόνια, για συνεργάτιδα της Μενεγάκη! (pics)
Media

Τέλος από τον Alpha, μετά από 8 χρόνια, για συνεργάτιδα της Μενεγάκη! (pics)

Μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια, άλλοτε στενή συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη έκλεισε με τον δικό της τρόπο ένα μεγάλο κεφάλαιο της επαγγελματικής της πορείας που ήταν άμεσα συνιφασμένη με την παρουσιάστρια και φυσικά με τον Alpha

Το συμβόλαιο της εν λόγω συνεργάτιδας της Ωραίας Ελένης έληγε, όπως και της Μενεγάκη, στις 30 Ιουνίου. Μπορεί από τότε να πέρασε σχεδόν ένας μήνας, όμως προφανώς όλο αυτό το διάστημα η ίδια βρισκόταν σε συζητήσεις για τις επόμενες κινήσεις της επαγγελματικά.

Σήμερα, με ένα λιτό αλλά γεμάτο νόημα μήνυμά της στο Facebook αποκάλυψε την απόφασή της να κλείσει οριστικά το κεφάλαιο Alpha. Συγκεκριμένα έγραψε στο μήνυμα:

"Επειδή προφανώς το FB κάνει τα δικά του (ή επειδή εγώ δεν έκανα κάτι σωστά) εμφανίζεται μια δημοσίευση που λέει πως μόλις έπιασα δουλειά στον Alpha. Λάθος. Χθες, μετά από οκτώ ωραία χρόνια η συνεργασία μου με τον σταθμό διακόπηκε. Τα "ευχαριστώ" μου τα έχω πει, την ώρα που έπρεπε σε εκείνους που τα όφειλα. Στους υπόλοιπους "καλη συνέχεια" και "καλή τύχη". Πάμε γι’ άλλα τώρα...”

Δείτε στην gallery για ποια πρόκειται:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved