Άγριες Μέλισσες: Αυτά τα πρόσωπα φεύγουν από το Διαφάνι! (Photos)
Media

Άγριες Μέλισσες: Αυτά τα πρόσωπα φεύγουν από το Διαφάνι! (Photos)

Ποιοι ηθοποιοί θα αποχωρήσουν από τις Άγιες Μέλισσες στον δεύτερο κύκλο;

Τα επεισόδια της σειράς, Άγριες Μέλισσες, τελείωσαν για αυτή τη σεζόν, όμως τα γυρίσματα συνεχίζονται για τον δεύτερο κύκλο.

Και ενώ οι περισσότεροι πρωταγωνιστές προετοιμάζονται για τον δεύτερο κύκλο, υπάρχουν και εκείνοι που θα δουν τους ρόλους τους να ολοκληρώνονται στα πρώτα επεισόδια της νέας σεζόν.

Ο Γιάννης Στάνκογλου που υποδύεται τον Θωμά Κυπραίο θα παραμείνει στο cast για ακόμα λίγα επεισόδια προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά ο ρόλος του. Έτσι περίπου στο επεισόδιο 150 θα μας αποχαιρετήσει σύμφωνα με το «TV o’clock».

Ένα πρόσωπο έκπληξη που θα φύγει από το Διαφάνι είναι η… Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η οποία υποδύεται τη Θεοδοσία.Η ίδια είχε αποκαλύψει ότι είχε συμφωνήσει με την παραγωγή να βρίσκεται σε όλα τα επεισόδια του πρώτου κύκλου, μιας και ο ρόλος της δεν μπορεί να συνεχιστεί τη δεύτερη σεζόν.

Και ο… Θανάσης Κουρλαμπάς, που υποδύεται τον Κλεομένη, δεν θα συνεχίσει να ταλαιπωρεί την Πηνελόπη, την κόρη του Δούκα αφού έκλεισε να συμμετέχει στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Δείτε παρακάτω τους αγαπημένους πρωταγωνιστές της σειράς, Άγριες Μέλισσες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved