Media

Χάρης Βαρθακούρης:«Γιατί είπα όχι σε κοινή εκπομπή με την Αντελίνα»

Χάρης Βαρθακούρης: Θεώρησα ότι το Big Brother είναι ένα πρότζεκτ του βεληνεκούς μου.

Ο Χάρης Βαρθακούρης, ο νέος παρουσιαστής του Big Brother αποκαλύπτει τι του ανέφερε η σύζυγός του όταν της είπε για την πρόταση του ΣΚΑΪ

Πώς ήρθε η πρόταση για την παρουσίαση του Big Brother;
Ηταν Νοέμβριος μήνας. Μια περίοδος έντονης δραστηριότητας με πολλές προτάσεις και βολιδοσκοπήσεις από τα κανάλια.
Μέσα σε όλες αυτές επικοινώνησε μαζί μου στέλεχος του ΣΚΑΪ και μου είπε «Χάρη, έχουμε αυτήν την ιδέα. Πώς σου φαίνεται;».

Δεν είχα λόγο να την απορρίψω και είπα «βεβαίως να το συζητήσουμε». Θεώρησα ότι είναι ένα πρότζεκτ του βεληνεκούς μου. Εχω να σου πω ότι με κέρδισαν περισσότερο οι άνθρωποι παρά το πρότζεκτ και η ιδέα. Οικονομικά είχα καλύτερες προτάσεις, όμως όπως σου είπα με κέρδισαν οι άνθρωποι.

Αφενός ένιωσα την ανάγκη να τους δικαιώσω -σίγουρα έχουν εμπειρία στην τηλεόραση και είδαν κάτι σε εμένα που ενδεχομένως δεν το είδα εγώ-, αφετέρου δεν ήθελα να κάνω κάτι προβλέψιμο. Π.χ. κριτής σε επιτροπή ενός τάλεντ σόου. Θεώρησα ότι μετά το «Globetrotters» έπρεπε να κάνω κάτι διαφορετικό που να εμπεριέχει το στοιχείο της έκπληξης.



Ισχύει πως είχατε πρόταση με την Αντελίνα να κάνετε μαζί εκπομπή;
Είχαμε προτάσεις, ναι. Το συζητήσαμε και καταλήξαμε πως εφόσον είχαμε και μεμονωμένες προτάσεις, ας εξερευνήσουμε αυτές. Κανείς δεν μας απαγορεύει στο μέλλον να ξανασυναντηθούμε τηλεοπτικά.

Αν συνεχίζαμε μαζί θα έλεγαν «αυτό ξέρουν, αυτά μπορούν, είναι ο Φώτης και η Μαρία του 2020». Αλλο αν είμαστε ζευγάρι παντρεμένων. Της είπα λοιπόν να το «σπάσουμε» όλο αυτό, γιατί αν κάναμε κάτι μαζί και δεν πήγαινε θα «καιγόμασταν».

Μπορεί να κάνω και λάθος. Τώρα έχουμε την ασφαλιστική δικλίδα του ο καθένας μόνος του και είτε πετύχουμε είτε αποτύχουμε, πάντα θα υπάρχει η ευκαιρία να μας δουν και .πάλι στο μέλλον μαζί. Το κρατάμε σαν άσο στο μανίκι μας.

Ποια ήταν η γνώμη της όταν σου προτάθηκε το «Big Brother»; Δίπλα μου ήταν στην πρόταση και έκλινε προς αυτό που εγώ ήθελα. Ποτέ δεν προσπάθησε να με αποτρέψει. Η Αντελίνα έχει εμπιστοσύνη στην κρίση μου.

Πηγή: Tv Έθνος

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved