Elif: Σοκ για τον Γιουσούφ! Βλέπει τη Μελέκ με άλλον άντρα! (Photos)
Media

Elif: Σοκ για τον Γιουσούφ! Βλέπει τη Μελέκ με άλλον άντρα! (Photos)

Elif: Η Λεϊλά είναι αποφασισμένη να κερδίσει την καρδιά του Γιουσούφ και φτάνει στα άκρα. Το σχέδιό της πετυχαίνει και ο βιβλιοπώλης θέλει να ξεχάσει τη Μελέκ.

Ο Γιουσούφ δεν μπορεί πια να κρύψει τα συναισθήματα αγάπης που νιώθει για τη Μελέκ. Έτσι, με την παρότρυνση του Ορχάν και μία παγίδα που του στήνει η Σιταρέ, ο άντρας εξομολογείται στη Μελέκ όσα νιώθει. Της λέει πως την αγαπάει, τη νοιάζεται και πως θέλει να του δώσει μία ευκαιρία προκειμένου να την κάνει ευτυχισμένη.

Ανοίγει την καρδιά του και λέει πως ένιωθε ότι ήταν έγκλημα το ότι την αγαπάει. Δεν τολμούσε να το παραδεχθεί ούτε στον εαυτό του αλλά τώρα είναι σίγουρος. Η Μελέκ, όμως, είναι σοκαρισμένη. Δεν ξέρει πώς να αντιδράσει και ντρέπεται. Δεν είναι σίγουρη πως μπορεί να γυρίσει σελίδα στη ζωή της και να διαγράψει για πάντα τον Κενάν. Έτσι, δεν μπορεί να αρθρώσει κουβέντα και φεύγει.

Περνάει δίπλα οπό τη Σιταρέ αλλά ούτε που τη βλέπει. Η τελευταία, όμως, βλέπει τον Γιουσούφ να υποφέρει και κατηγορεί τον εαυτό της. Ο άντρας σκέφτεται μήπως ήταν λάθος που μίλησε ανοιχτά στη Μελέκ, καθώς η αντίδραση της τον ανησυχεί.

Εκείνη, από την άλλη, δεν ξέρει τι να κάνει, είναι πολύ μπερδεμένη αλλά δεν θέλει να το συζητήσει με κανέναν. Το βράδυ, ο Γιουσούφ δεν επιστρέφει στο σπίτι και κινεί υποψίες σε όλους. Μάλιστα, το επόμενο πρωί, η Ελίφ με την Ιντζί πηγαίνουν στο μαγαζί του και τον ρωτάνε γιατί δεν ήρθε να φάνε μαζί το προηγούμενο βράδυ, Ο Γιουσούφ δικαιολογείται λέγοντας πως είχε δουλειά αλλά είναι σκυθρωπός. Όσο όμως, εκείνος σκέφτεται τη Μελέκ, άλλο τόσο τον σκέφτεται και εκείνη.

Σύμφωνα με το mytv, η Λεϊλά δεν σκοπεύει να παραιτηθεί εύκολα από τη διεκδίκηση του Γιουσούφ. Και όσο βλέπει πως εκείνος και η Μελέκ απομακρύνονται, τόσο πεισμώνει να τον κερδίσει. Η ίδια πηγαίνει στο μαγαζί του Γιουσούφ, αλλά η Σιταρέ, που έχει καταλάβει τι σκαρώνει, της λέει να σταματήσει να προσπαθεί να τον κερδίσει. Η Λεϊλά κάνει πως δεν καταλαβαίνει και η κοπέλα της λέει ξεκάθαρο πως ο Γιουσούφ αγαπάει τη Μελέκ. Η Λεϊλά φεύγει χωρίς να πει κουβέντα αλλά οργανώνει το επόμενο σχέδιο της όσο σκέφτεται τα λόγια της Σιταρέ. Αν και είχε άρνηση για όλα, ξέρει πως η Σιταρέ έχει δίκιο, θέλει να βγάλει από την καρδιά της τον Γιουσούφ αλλά δεν μπορεί. Την επόμενη μέρα, η Λεϊλά νιώθει απελπισμένη και αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να χωρίσει οριστικά τον Γιουσούφ από τη Μελέκ.

Έτσι, τηλεφωνεί σε έναν άντρα, τον Παχιά, και τον καλεί για δείπνο. Από την άλλη, ο Γιουσούφ τυρραννιέται και αποκαλύπτει στον Ορχάν πως δεν μπορεί να μείνει στο σπίτι με την οικογένεια Εμίρογλου μέχρι να του απαντήσει η Μελέκ. Την επόμενη μέρα, ο Παχιά, ο οποίος είναι ξάδελφος της Λεϊλά, πηγαίνει στο σπίτι της μετά το κάλεσμα της ζητώντας να μάθει για ποιο λόγο τον κάλεσε και τότε του εξομολογείται το σχέδιο της.

Παράλληλα, η Αλιγιέ λέει στη Μελέκ και τη Σιταρέ να πουν στον Γιουσούφ να έρθει για δείπνο γιατί είναι μέρες που δεν τον έχουν δει και πιστεύει πως έχει κάποιο πρόβλημα. Αργότερα, ο Γιουσούφ βλέπει τη Μελέκ στον δρόμο για τη δουλειά της και της λέει πως δεν περιμένει κάποια απάντηση, ζητώντας της βέβαια συγγνώμη αν τα λόγια του την πλήγωσαν. Έπειτα, η Λεϊλά συναντάει τη Μελέκ και της κάνει μια πρόταση για δουλειά. Της λέει πως ο ξάδελφος της, ο Γιαχιά, έχει εργοστάσιο σε μια κοντινή πόλη και πως θέλει να συνεργαστεί με έμπειρους ανθρώπους, θέλει να τη συστήσει στον Γιαχιά και, αν συμφωνήσει, να γίνει διευθύντρια στο εργοστάσιο του. Η Μελέκ αρνείται αλλά η Λεϊλά επιμένει να συναντηθεί πρώτα μαζί του και μετά να δώσει την οριστική της απάντηση.

Πράγματι, την πείθει και έτσι η Μελέκ αποφασίζει να συναντήσει τον Γιαχιά. Στη συνέχεια, η Ζεϊνέπ καταλαβαίνει πως κάτι απασχολεί τη Μελέκ και όταν τη ρωτάει εκείνη της λέει πως πρέπει να μετακομίσουν. Η Μελέκ είναι έτοιμη να της εξηγήσει τα πάντα και της δείχνει το βιβλίο που της χάρισε ο Γιουσούφ. Ακόμη,της αποκαλύπτει την ερωτική εξομολόγηση που της έκανε και η Ζεϊνέπ τη ρωτάει τι πραγματικά νιώθει και θέλει αλλά η Μελέκ δεν έχει να της δώσει απάντηση. Της λέει μόνο πως πρέπει να μετακομίσουν και της μιλάει και για την προσφορά δουλειάς που έχει σε άλλη πόλη. Εν τω μεταξύ, η Λεϊλά λέει στον Γιουσούφ πως ο ξάδελφος της είδε τη Μελέκ και του άρεσε και πως εκείνη δέχτηκε να βγει μαζί του.. Μάλιστα, του λέει ακριβώς πού βρίσκεται η Μελέκ και έτσι το σχέδιο της πετυχαίνει.

Ο Γιουσούφ βλέπει σε μία καφετέρια τη Μελέκ με τον Γιαχιά, ο οποίος ακολουθώντας τις εντολές της ξαδέλφης του φέρεται με μεγάλη οικειότητα στην κοπέλα. Ο βιβλιοπώλης παρεξηγεί εντελώς την κατάσταση, ενώ η Λεϊλά, που παρακολουθεί τα πάντα από μακριά, παρατηρεί την απογοήτευση του Γιουσούφ. Η Λεϊλά σκέφτεται πως αν ο Γιαχιά κερδίσει την καρδιά της Μελέκ, εκείνη δεν θα είναι πια εμπόδιο και θα μπορεί να έχει την ευκαιρία να κερδίσει επιτέλους τον Γιουσούφ. Αργότερα, η ίδια επισκέπτεται τον τελευταίο και του λέει πως ο Γιαχιά γοητεύθηκε από τη Μελέκ και πως ίσως αυτή η γνωριμία να οδηγήσει σε κάτι καλό. Ο Γιουσούφ είναι έξαλλος και απογητευμένος αλλά προσπαθεί να το κρύψει καινά συγκρατηθεί. Ωστόσο, είναι σίγουρος πως η καρδιά της Μελέκ ανήκει σε άλλον άντρα και θέλει να παραιτηθεί από τη διεκδίκηση της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved