Έλα στη θέση μου: Θα μείνουν μαζί Μάρκος και Ρενάτα; (Photos)
Media

Έλα στη θέση μου: Θα μείνουν μαζί Μάρκος και Ρενάτα; (Photos)

Έλα στη θέση μου: Στα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς του ALPHA, ο Μάρκος αναμένεται να βρεθεί αντιμέτωπος με κρίσιμες καταστάσεις, καθώς καλείται να πει την αλήθεια στη Ρενάτα. 

Μολονότι η σχέση του Μάρκου και της Ρενάτας δυνάμωσε αρκετά μετά τον εγκλεισμό τους στο κρατητήριο και τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν μαζί, η αποκάλυψη που προσπαθεί να κάνει ο νεαρός στην αγαπημένη του σχετικά με την ταυτότητα του πρόκειται να προκαλέσει έντονους τριγμούς.

Στα νέα επεισόδια του 5ου κύκλου της σειράς, τα οποία θα προβληθούν τον Σεπτέμβριο, ο Μάρκος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τους φόβους του. Η ανάγκη του να πει την αλήθεια στη Ρενάτα είναι μεγάλη και τα γεγονότα τον πιέζουν.

Παράλληλα, σύμφωνα με το mytv, το πακέτο που έπεσε στα χέρια του Αχιλλέα με το δαχτυλίδι του Αντρέα αποτελεί μία εξέλιξη που, ενώ ο Μάρκος δεν γνωρίζει, μπορεί να καταστρέψει τη σχέση του με τη Ρενάτα.

Η αποκάλυψη της αλήθειας θα τον λυτρώσει και γι΄αυτό ο Μάρκος κατευθύνεται προς αυτή την οδό. Ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο θα το κάνει πρέπει να είναι συγκεκριμένος και η στάση του ειλικρινής, καθώς η Ρενάτα είναι ήδη αρκετά πληγωμένη. Γι΄αυτόν τον λόγο, μία ακόμα προδοσία και απόκρυψη της αλήθειας θα τη διέλυε.

Άλλωστε, η κοπέλα εκτιμά πολύ τον Μάρκο και θεωρεί πως είναι ο μοναδικός άνθρωπος που δεν της έχει πει ψέματα.

Η αλήθεια, ωστόσο, που έρχεται σιγά σιγά στην επιφάνεια αναμένεται να την πληγώσει και να δημιουργήσει τριγμούς στον δεσμό τους.

Το πιο σημαντικό, όμως, για την πορεία της σχέσης των δύο νέων είναι να κρατήσουν μακριά τον Αχιλλέα, ο οποίος μπορεί να μεγαλοποιήσει τα γεγονότα και να μιλήσει στη Ρενάτα με πολύ άσχημο τρόπο για τον Μάρκο, θα καταφέρει ο τελευταίος να κρατήσει τον Αχιλλέα μακριά και να φανερώσει την αλήθεια στη Ρενάτα για τη ζωή του και τη σχέση του με τον Ανδρέα;

Κι αν ναι, θα δεχτεί η ίδια να συνεχίσουν τη σχέση τους ή τα ψέματα που τόσο καιρό της λέει ο Μάρκος θα διαλύσουν οποιαδήποτε προσπάθεια του ίδιου να πορευτεί μαζί της στη ζωή;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved