Βαρθακούρης: «Η παρουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου με ξεαγχώνει»
Media

Βαρθακούρης: «Η παρουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου με ξεαγχώνει»

Ο Χάρης Βαρθακούρης σύντομα θα αναλάβει ένα νέο ρόλο, αυτό του παρουσιαστή.

Ο Χάρης Βαρθακούρης σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για το αν φοβάται τις κριτικές και για την παρουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου στο «Big Brother».

-Τις κριτικές τις φοβάσαι;

«Δεν είναι ότι δεν είχα ιδέα τι είναι το «Big Brother». Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές δεν χρειάζεται να δώσεις αφορμή για να σε πιάσει κάποιος στο στόμα του. Ξέρω ότι είναι αναπόφευκτο να ακούσω από τα χειρότερα, μέχρι τα καλύτερα. Ευελπιστώ η ζυγαριά να κλείνει προς τα καλύτερα. Όμως η παρουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου, όπως το εκλαμβάνω εγώ, με ξεαγχώνει. Κατά κάποιον τρόπο αυτός ο άνθρωπος δέχτηκε γνωρίζοντας ότι εγώ θα είμαι ο παρουσιαστής. Ενώ θα μπορούσε να πει «δεν θέλω να είμαι με έναν άπειρο παρουσιαστή, ασ' το». Οπότε η παρουσία του και μόνο επιβεβαιώνει την επιλογή του καναλιού στο πρόσωπο μου. Μου μετέφεραν ότι με εγκρίνει».

-Έχετε γνωριστεί;

«Ποτέ. Μου μετέφεραν ότι έχουμε γνωριστεί όταν ήμουν πολύ μικρός δίπλα στον πατέρα μου».

-Σε στεναχώρησε ότι λόγω κορονοϊού άλλαξε ημερομηνία η πρεμιέρα του «Big Brother»;

«Καθόλου. Είπα ό,τι και αν έγινε, έγινε για καλό. Αν έβγαινε τον Μάρτιο δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί, θεωρώ ότι κανείς μας δεν ήταν έτοιμος. Πιστεύω θα βγαίναμε ξυπόλητοι στα αγκάθια. Προσευχόμουν σχεδόν, παρότι δεν είμαι τέτοιος τύπος, να μην έβγαινε τότε. Ζητούσα μια παράταση, είχα στείλει στο σύμπαν τρία μηνύματα που αφορούσαν την εκπομπή και τα τρία έχουν γίνει πραγματικότητα. Το ένα από αυτά ήταν ότι ήθελα τον Ανδρέα Μικρούτσικο, κάτι που δεν είχα πει ποτέ στο κανάλι. Και όταν με ρώτησαν τους είπα εννοείται τον θέλω, μόνο μην τα χαλάσετε στο οικονομικό. Τους είπα δίνω και από τον μισθό μου. Θεωρώ ότι η παρουσία του με επιβεβαιώνει, είναι μια σφραγίδα εμπιστοσύνης και είναι ένα τεράστιο «δεκανίκι» δίπλα μου αν και αυτό μπορεί να μην ακούγεται ωραίο. Με την παρουσία του εκεί δηλώνει ότι ενδεχομένου μου παραδίδει τη σκυτάλη. Ότι εγκρίνει τον διάδοχο», είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved