Αυτές θα είναι οι καθημερινές σειρές της νέας σεζόν! (Photos)
Media

Αυτές θα είναι οι καθημερινές σειρές της νέας σεζόν! (Photos)

Σταθερή αξία στα προγράμματα των καναλιών είναι ακόμη μια χρονιά η μυθοπλασία, την οποία θεωρούν και ένα από τα δυνατά χαρτιά τους.

Εμείς σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τα καθημερινά σίριαλ, τα οποία θα παρακολουθήσουμε στην τηλεόραση από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο...

ANT1

Ο σταθμός του Αμαρουσίου ετοιμάζει για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν ένα δυνατό πρόγραμμα για τους τηλεθεατές. Από αυτό, φυσικά, δεν θα λείπουν τα σίριαλ. Συγκεκριμένα, στην απογευματινή ζώνη θα παρακολουθούμε καθημερινά τη νέα δραματική σειρά με τίτλο εργασίας «Ήλιος», που φέρει τη σεναριακή υπογραφή της Μαρίας Γεωργιάδου, ενώ στο τιμόνι της σκηνοθεσίας θα βρίσκεται η Βίκυ Μανώλη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του mytv, η υπόθεση της σειράς βασίζεται στη ζωή μιας κοπέλας, η οποία έπειτα από πολλά χρόνια επιστρέφει, μαζί με τον γιο της, ο οποίος έχει προβλήματα συμπεριφοράς, στην επαρχιακή πόλη που μεγάλωσε και προσπαθεί να επανασυνδεθεί με τους ανθρώπους με τους οποίους ήταν κοντά. Σε αυτή της την προσπάθεια, όμως, έρχεται αντιμέτωπη με την αποκάλυψη ενός ένοχου μυστικού και τότε ξεκινούν όλα...

Στο πρωταγωνιστικό καστ θα δούμε τον Γιώργο Καραμίχο αλλά και πολλά ονόματα-έκπληξη που επιστρέφουν τηλεοπτικά μέσα από την τηλεόραση του ΑΝΤ1. Γεμάτος εκπλήξεις και ανατροπές θα είναι και ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς εποχής «Άγριες Μέλισσες».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα πρώτα επεισόδια της σειράς θα παρακολουθήσουμε, μεταξύ άλλων, τις δραματικές στιγμές που βιώνει η μεγάλη αδελφή Σταμίρη, Ελένη, η οποία θα μπει στη φυλακή για τη δολοφονία του Σέργιου. Στον νέο κύκλο, θα δούμε νέα πρόσωπα να καταφθάνουν στο Διαφάνι, όπως ο Βασίλης Μπισμπίκης, ενώ άλλα θα φύγουν για πάντα από το χωριό!

ALPHA

Ένα από τα δυνατά σίριαλ του σταθμού είναι η καθημερινή κωμική σειρά «Έλα στη θέση μου», η οποία θα συνεχίσει να προβάλλεται για 5η σεζόν. Ο σεναριογράφος Γιώργος Κρητικός έχει ετοιμάσει ήδη τα πρώτα επεισόδια του νέου αυτού κύκλου όπου και εκεί θα δούμε κάποιες αποχωρήσεις αλλά και νέες αφίξεις. Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Μαρίνος ή αλλιώς ο τηλεοπτικός Δαμιανός αποχωρεί όπως και η τηλεοπτική Ζωγραφιά (Ηρώ Πεκτέση) αλλά και η Μυριέλλα Κουρεντή, που υποδυόταν τη Μαρίνα. Όσον αφορά τώρα τις αφίξεις, σύμφωνα με πληροφορίες μας, δύο γυναικεία πρόσωπα θα εισβάλλουν στη ζωή των ηρώων και θα τους αναστατώσουν. Όσον αφορά την prime time ζώνη του ΑLΡΗΑ, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μια νέα, δραματική ερωτική σειρά με ανατρεπτική πλοκή. Το σενάριο υπογράφει ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης, ενώ τη σκηνοθεσία ο Στέφανος Μπλάτσος, Το καστ απαρτίζεται από καταξιωμένους ηθοποιούς όπως η Φιλαρέτη Κομνηνού, ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, η Μαίρη Μηνά, ο Ιωάννης Παπαζήσης, ο Πάνος Βλάχος κ.ά, Η ιστορία ξεκινά όταν μια κοπέλα, η οποία βιάστηκε από τα αδέλφια μιας ισχυρής οικογένειας, ψάχνει τρόπο για να μπει στο σπίτι και στη ζωή τους, προκειμένου να τους εκδικηθεί!

ΣΚΑΙ

Η μοναδική σειρά που θα προβάλλεται στο νέο πρόγραμμα του σταθμού είναι το ερωτικό - πολιτικό θρίλερ «8 λέξεις». Η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου έχει ετοιμάσει, ακόμη μία χρονιά, δυνατές ιστορίες, ενώ, όπως είναι φυσικό, και εκεί θα δούμε κάποια πρόσωπα να αποχωρούν αλλά και νέα να εντάσσονται στο καστ. Συγκεκριμένα, αποχωρούν η Δανάη Παππά (Ρωξάνη), η Παυλίνα Μαύρη (Λουκία), ο Νικόλας Στραβοπόδης (Λουκάς), η Νέλη Αρκάδη (Ευγενία) και η Χαριτίνη Ηλιάδου (Αγγέλα/ Στέλλα).

Τα νέα πρόσωπα που θα ανακατέψουν ξανά την τράπουλα, εισβάλλοντας στη ζωή των πρωταγωνιστών, είναι ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, που θα υποδυθεί έναν δημοσιογράφο, τον Αιμίλιο, ο Νίκος Πολυδερόπουλος, που θα ενσαρκώσει τον ρόλο του Φρίξου και θα εμπλακεί με την Ιφιγένεια και τον Σπύρο, η Άννα Μπεζάν, που θα υποδυθεί την Ελισάβετ, παρουσιάστρια, και η Πέννυ Φοινίρη, η οποία θα ενσαρκώσει μια ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου στην Κέρκυρα που θα μπει ανάμεσα στον Οδυσσέα και στην Έρση.

ΕΡΤ1

Φέτος, το κρατικό κανάλι μπαίνει δυναμικά στη μυθοπλασία εντάσσοντας νέες σειρές στο πρόγραμμα του. Το καθημερινό του, όμως, σίριαλ φέρει τον τίτλο «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» σε σενάριο Αγγέλου Χασάπογλου, Βιβής Νικολοπούλου και Μαντώς Αρβανίτη, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Ανδρέας Μορφονιός. Στην κωμική αυτή σειρά θα δούμε τους ηθοποιούς Πέτρο Φιλιππίδη, Θανάση Κουρλαμπά, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Τάσο Κωστή, Θεοδώρα Σιάρκου, Πηνελόπη Πιτσούλη, Νικολέτα Βλαβιανού, Πηνελόπη Πλάκα, Τζένη Διαγούπη κ.ά.

Η ιστορία διαδραματίζεται στον Πλάτανο, το χωριό του Βαγγέλα Κυριαζή, ενός γεροπαράξενου, ο οποίος πεθαίνει και αφήνει μια... ιδιαίτερη διαθήκη. Όχι, όμως, στα παιδιά του, τα οποία έχει να δει πάνω από δεκαπέντε χρόνια, αλλά στα εγγόνια του. Ο ίδιος βάζει όρο να μείνουν τα εγγόνια στο σπίτι του παππού τους, το οποίο δεν έχει ρεύμα και νερό, για έναν ολόκληρο χρόνο. Αν δεν τα καταφέρουν, η περιουσία του θα περάσει στο χωριό. Έτσι, λοιπόν, οι κάτοικοι θα κάνουν τα πάντα για να διώξουν την οικογένεια του Βαγέλλα Κυριαζή από το χωριό...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved