Τα Φιλαράκια: Κι όμως!Αυτές τις λεπτομέρειες για τη σειρά δεν τις γνωρίζετε
Media

Τα Φιλαράκια: Κι όμως!Αυτές τις λεπτομέρειες για τη σειρά δεν τις γνωρίζετε

Ήταν 6 Μαίου του 2004 όταν προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Τα Φιλαράκια» σημειώνοντας ρεκόρ θεαματικότητας στην τηλεοπτική ιστορία.

Με τον Ρος και τη Ρέιτσελ να είναι επιτέλους μαζί και τη Μόνικα με τον Τσάντλερ να υποδέχονται τα δίδυμα.

Από τότε πέρασαν 16 ολόκληρα χρόνια και με αγωνία οι φανς της σειράς περιμένουν να δουν το «ριγιούνιον» επεισόδιο του οποίου τα γυρίσματα καθυστερούν λόγω της πανδημίας.

Υπάρχουν κάποια πράγματα όμως που δεν τα γνωρίζετε, ακόμα και αν είστε από τους πιο φανατικούς τηλεθεατές.

Γνωρίζατε λοιπόν ότι…

  • Το αρχικό πλάνο για τη σειρά ήταν να συμμετέχουν τέσσερις και όχι έξι φίλοι και οι ρόλοι του Τσάντλερ και της Φοίβης είχαν γραφτεί ως δεύτεροι.
  • Η ζωή της Μόνικα στη σειρά ήταν σχεδόν ταυτόσημη με την πραγματική ζωή της ηθοποιού.
  • Η Λίζα Κόντροου (Φοίβη) μισούσε την κιθάρα και είχε προτείνει στους δημιουργούς να παίζει μπόνγκο!
  • Το αρχικό πλάνο στο σενάριο ήθελε τη Μόνικα και τον Τζόι να τα φτιάχνουν, αλλά το κοινό άλλαξε τον ρου τη ιστορίας και όλα έγιναν αλλιώς.
  • Σίγουρα θα θυμάστε τα δεκάδες γκεστ σταρ που είχαν γίνει στη σειρά. Ένα από αυτά ήταν κι εκείνο του Μπρους Γουίλΐς ο οποίος έκανε το γκεστ επειδή έχασε σε ένα στοίχημα που είχε βάλει με τον Μάθιου Πέρι. Σύμφωνα με φήμες, ο Μπρους δώρισε τα χρήματα που πήρε από τη σύντομη συμμετοχή του για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
  • Το άγαλμα του μεγάλου λευκού σκύλου που είχε σπίτι του ο Τζόι, στην πραγματικότητα ανήκε στην Τζένιφερ Άνιστον, η οποία και το δάνεισε στη σειρά για τα γυρίσματα.
  • Η Άνιστον πάντα αργούσε να πάει στα γυρίσματα και δεν ήταν λίγες οι φορές που υπήρχαν δυσαρέσκειες ανάμεσα στους πρωταγωνιστές.
  • Το φινάλε της σειράς άγχωσε τόσο πολύ τον Ματ Λε Μπλανκ (Τζόι) που άρχισε πάλι το κάπνισμα μετά από τέσσερα χρόνια διακοπής του.
  • Για πολύ καιρό στην σειρά ήταν απαγορευτικό να φανεί έστω και η συσκευασία προφυλακτικών ή να ειπωθούν ακατάλληλες λέξεις τύπου «πέος». Ο λόγος ήταν απλός και αφορούσε την ώρα προβολής των επεισοδίων που όταν νωρίς το απόγευμα. Στην πορεία αυτό άλλαξε.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved