Big Brother: Ο μεγάλος αδερφός είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του
Media

Big Brother: Ο μεγάλος αδερφός είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του

Big Brother: Το ριάλιτι θα προβάλλεται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή στις 23.00 μετά την ολοκλήρωση των «8 λέξεων»

Δεκάξι παίκτες θα συναγωνιστούν για το έπαθλο στο σπίτι του «Big Brother». Η τελική ομάδα των συμμετεχόντων έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με τη σύνθεση που θα ερχόταν στις οθόνες μας στην προγραμματισμένη πρεμιέρα του ριάλιτι εγκλεισμού την περασμένη άνοιξη, η οποία αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Το ριάλιτι θα προβάλλεται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή στις 23.00 μετά την ολοκλήρωση των «8 λέξεων» και τα καθημερινά επεισόδια θα έχουν πολλές δοκιμασίες εντός σπιτιού.

Την Κυριακή στις 21.00 θα προβάλλεται το live με παρουσιαστή τον Χάρη Βαρθακούρη, ενώ σε ειδικό ρόλο θα δούμε τον Ανδρέα Μικρούτσικο που επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση.

Μέσα φυσικά από το πρόγραμμα που εκτόξευσε τις μετοχές της τηλεοπτικής καριέρας του και του χάρισε τον τίτλο του «Μίστερ ριάλιτι».

Έπειτα από 12 χρόνια απουσίας από το εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο, θα σχολιάζει τα τεκταινόμενα της εβδομάδας που πέρασε, κατά τη διάρκεια της οποίας ενδέχεται να τον βλέπουμε να επισκέπτεται το σπίτι του ριάλιτι για συζητήσεις με τους παίκτες. Στο live της Κυριακής θα υπάρχουν ακόμη δύο σχολιαστές, ένας άνδρας και μία γυναίκα ή δύο γυναίκες, που επίσης θα ασχολούνται με όλα όσα συνέβησαν στο ριάλιτι την εβδομάδα που τελείωσε.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved