Media

8 λέξεις: Αυτό είναι το μέλλον των ζευγαριών (Photos)

Τα γυρίσματα για τις «8 λέξεις» καλά κρατούν και η σειρά ετοιμάζεται να «εγκαινιάσει» τη φετινή σεζόν πρώτη και να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή στις 30 Αυγούστου.

Το Ιοckdown και οι νέες συνθήκες που διαμορφώθηκαν άλλαξαν τα σχέδια της σειρά, μιας και τα γυρίσματα είναι μοιρασμένα ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο. Με το που επιτράπηκαν οι πτήσεις, ξεκίνησαν και τα γυρίσματα, ενώ το καστ θα ταξιδέψει στις αρχές του Αυγούστου στην Κέρκυρα για τη συνέχεια των γυρισμάτων.

Ο δεύτερος κύκλος του ερωτικού - πολιτικού θρίλερ του ΣΚΑΪ «8 λέξεις» επιφυλάσσει απρόσμενες τροπές στη ζωή των ηρώων. Πάμε να δούμε αναλυτικά το μέλλον κάθε ζευγαριού στα νέα επειδόσια της σειράς.

Δείτε τι θα γίνει στη ζωή του Οδυσσέα και της Έρση στην gallery που ακολουθεί:

Έκτορας και Αλίκη: Τι θα αλλάξει στη ζωή τους;

Είναι ερωτευμένοι αλλά δύσκολα θα καταφέρουν να κάνουν σχέση καθώς εκείνη έχει πολλά «τραύ­ματα» μέσα της και η Στέλλα απειλεί να τους χαλά­σει τη ζωή... Στο τέλος, όμως, θα «πάει καλά».

Δείτε στην gallery τι θα συμβεί σε Νικηφόρο και Εύα

Σίμος - Σμαράγδα: Το πάθος συνεχίζεται


Το πάθος αλλά και η σχέση του Σίμου με τη Σμαράγδα θα συνεχιστεί. Μάλιστα θα πάνε τη σχέση τους και ένα βήμα παραπέρα, καθώς με κάποιο τρόπο θα το κάνουν πιο επίσημο, ενώ τη Σμαράγδα θα γνωρίσει και η Ολυμπία και μάλιστα θα έχουν μια πάρα πολύ καλή σχέση.

Οσο για τη Σμαράγδα; Θα συνεχίσει να υποκύπτει στους εκβιασμούς της Στέλλας και της Ευτυχίας, όμως κάποια στιγμή όλα αυτά θα αλλάξουν και η Σμαράγδα θα πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Ωστόσο Λουκάς και Αρώνης θα συνεχίσουν να τη στηρίζουν.

Σπύρος - Ιφιγένεια: Νέο πρόσωπο στη ζωή τους

Ανάμεσα σε Ιφιγένεια και Σπύρο μπαίνει ένας νέος ήρωας (Νίκος Πολυδερόπουλος) οποίος θα υποδυθεί έναν σουβλατζή, με τον οποίο θα έρ­θουν σε επαφή λόγω των επιχειρηματικών σχεδίων της Ιφιγένειας. θα φλερτάρει πιεστικά την Ιφιγένεια και εκείνη θα ανταποκριθεί μέχρι κά­ποιο σημείο. Η σχέση της Ιφιγένειας και του Σπύρου θα περάσει από μεγάλη κρίση.

Μάρκος-Ναυσικά: Η μεγάλη απογοήτευση

Ο Μάρκος μετά την πρόταση γάμου που της κά­νει, της ζητάει να μείνουν μαζί. Η Ναυσικά δέχεται, αλλά την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς όταν πηγαίνει ξαφνικά στο σπίτι του, τον βρίσκει με μια άλλη γυναίκα.

Ο Μάρκος προσπαθεί να τηςεξηγήσει τα ανεξήγητα, αλλά η Ναυσικά θυμώνει πρώτα με τον εαυτό της που τον εμπιστεύτηκε και μετά με τον Μάρκο που την απάτησε ξανά. Φυσικά ο χωρισμός είναι μονόδρομος και αυτό θα επηρεάσει τη σχέση όλης της οικογένειας.

Τι επιφυλάσσει ο Ανδρέας Γεωργίου για τα υπόλοιπα ζευγάρια στο δεύτερο κύκλο της σειράς 8 Λέξεις; Δείτε στην gallery που ακολουθεί:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved