Ναταλί Κάκκαβα: «Δεν ήθελα να στρεσάρω τον Γρηγόρη με την παρουσία μου»
Media

Ναταλί Κάκκαβα: «Δεν ήθελα να στρεσάρω τον Γρηγόρη με την παρουσία μου»

Η Νάταλι Κάκκαβα έχει δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια με τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

H Ναταλί Κάκκαβα μίλησε γι’ αυτή την νέα πρόκληση, για τα παιδικά της χρόνια, ενώ αποκάλυψε τι θα ήθελε να κάνει αν δεν ήταν στη μικρή οθόνη.

Η εκπομπή «Καλοκαίρι #not» είναι μια καινούρια πρόκληση για μένα και τον Γρηγόρη. Όταν μας το πρότειναν, προβληματίστηκα για το αν θα μπορέσω να ανταποκριθώ. Ο Γρηγόρης έχει τεράστια τηλεοπτική εμπειρία στο συγκεκριμένο αντικείμενο και δεν ήθελα η δική μου παρουσία δίπλα του να τον στρεσάρει παραπάνω ή ακόμα και να αλλοιώσει την εικόνα που έχει ο κόσμος για εκείνον όλα αυτά τα χρόνια.

Η Ναταλί Κακκαβά ανεφέρθηκε και σε όσα δε ξέρουμε για τη ζωή της... Χαρακτηριστικά είπε: «Μεγάλωσα με τον παππού και τη γιαγιά μου.. Δυο υπέροχοι άνθρωποι, που μου έδωσαν αγάπη άνευ όρων. Μοναχοπαίδι και μοναχοεγγόνι. Αυτή η μοναχικότητα όμως στα παιδικά μου χρόνια με έκανε μεγαλώνοντας να γίνω πολύ κοινωνική και υπεύθυνη.

Με το δελτίο καιρού ασχολήθηκα λόγω συγκυριών. Σπούδαζα φυσικός στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, συγκεκριμένα έκανα προπτυχιακά μαθήματα συνοπτικής μετεωρολογίας, και συμφοιτητές και καθηγητές μου έκαναν πλάκα λέγοντας μου ότι λόγω συμπαθητικής εμφάνισης και καλής άρθρωσης θα έπρεπε να έλεγα τον καιρό στην τηλεόραση. Έτσι φαίνεται ότι ξεκίνησε να κυλά το μικρόβιο στις φλέβες μου. Η τηλεόραση για μένα ως τηλεθεάτρια είναι «χαλάρωση», αλλά ως επαγγελματία ένας πολύ απαιτητικός χώρος. Θα ήθελα να παρουσιάζω το δελτίο καιρού μέχρι να βγω στη σύνταξη!

Αν δεν ήμουν στην τηλεόραση, θα ήθελα να μεγαλώνω τα παιδάκια μου και να κάνω πολλά άλλα εξίσου δημιουργικά πράγματα, τα οποία έτσι κι αλλιώς κάνω, αφού τα τελευταία 3,5 χρόνια έμεινα εκτός χώρου. Αυτό που δε χάνω στην τηλεόραση είναι το «Ευτυχείτε!». Παρακολουθώ σχεδόν τα πάντα, εκτός από αθλητικές εκπομπές. Είμαι τηλεορασάκιας. Αυτό που μου λείπει είναι ωραίες, δημιουργικές σειρές, με καλό σενάριο.

Η πιο αξέχαστη τηλεοπτική μου εμπειρία ήταν όταν εκφώνησα το τελευταίο δελτίο ειδήσεων του ΜΕGΑ, κάτι που δεν είχα ξανακάνει ποτέ στα παρελθόν. Η ατμόσφαιρα, λόγω των τότε δυσάρεστων εξελίξεων στον σταθμό της Μεσογείων, ήταν τόσο φορτισμένη, που ένιωσα ότι έπρεπε να βγω μπροστά και να πω τα πράγματα με το όνομα τους, κάτι που άλλοι δεν ήθελαν να κάνουν», είπε στο Τηλέραμα η Ναταλί Κάκκαβα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved