O Χρήστος της Εδέμ αποκαλύπτεται
Media

O Χρήστος της Εδέμ αποκαλύπτεται

O Περικλής Κασσανδρινός, ο μυστηριώδης Χρήστος από τα «Μυστικά της Εδέμ», γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόλο. Από μικρός ήθελε να γίνει ηθοποιός, όμως για χάρη των γονιών του , που ήθελαν ο γιος τους να πάει στο Πανεπιστήμιο, όπως εκμυστηρεύτηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή «Αξίζει να το ζεις», μπήκε στη Γυμναστική Ακαδημία.

Παράλληλα σπούδασε υποκριτική και ήξερε ότι αυτό θα ήταν το επάγγελμα που θα ακολουθούσε. Ο τηλεοπτικός Χρήστος πρωταγωνιστεί σε ένα επικίνδυνο ερωτικό τρίγωνο της Εδέμ, ο Περικλής όπως λένε όσοι τον γνωρίζουν βάζει στόχους και δουλεύει σκληρά για να τους πετύχει και όπως λέει ο ίδιος «εμένα δεν μου χαρίστηκε τίποτα. Όλα τα οφείλω στη δυνατή μου θέληση».

Στο σχολείο ήταν καλός μαθητής αλλά και ζωηρός ενώ στη διάρκεια των σπουδών του δούλεψε ως μπάρμαν και ως μοντέλο σε διαφημίσεις. Ο ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του και όπως αποκάλυψε στην εκπομπή και στις ερωτήσεις του κοινού απεχθάνεται το ψέμα και δεν θα μπορούσε να το συγχωρήσει. «Έχω πληγωθεί από σχέσεις. Την ήθελα και κάποια στιγμή χωρίσαμε», είπε σε ερώτηση που του έκανε μια κοπέλα από το κοινό της Τατιάνας. «Οι άνδρες φλερτάρουν», είπε ο ηθοποιός ενώ παραδέχθηκε οτι και έχει απατήσει αλλά και τον έχουν απατήσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved