Elif: Κατηγορούν τη Μελέκ για κλοπή!
Media

Elif: Κατηγορούν τη Μελέκ για κλοπή!

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην Elif

Το σχέδιο της Λέϊλα λειτουργεί. Η Νερμίν είναι έξαλλη και λέει πως θα πει σε όλους τι της συνέβη στο σπίτι της Μελέκ. Η Μελέκ εξαιτίας της σκηνής με τη Νερμίν καθυστερεί να πάει στη δουλειά της. Όταν φτάνει εκεί είναι σκυθρωπή και τα κορίτσια τη ρωτάνε τι συνέβη. Η Μελέκ τους λέει πως την κατηγόρησαν για κλοπή. Η Νερμίν λέει σε όλους τι συνέβη αλλά η μητέρα της Λεϊλά αμφιβάλλει ότι η Μελέκ μπορεί να έκλεψε χρήματα.

Ο Σελίμ καλεί τον Φικρέτ Εφελέρ για να ζητήσει δουλειά. Ο Γιουσούφ χαίρεται όταν το ακούει. Η Λεϊλά μιλάει άσχημα για τη Μελέκ και συμβουλεύει τη Νερμίν να πάει στο αστυνομικό τμήμα και να κάνει καταγγελία. Η Μελέκ επισκέπτεται τον Γιουσούφ και εκείνος καταλαβαίνει πως κάτι της συμβαίνει αλλά η Μελέκ δεν θέλει να μιλήσει για το δυσάρεστο περιστατικό με τη Νερμίν.

Η Φεραγιέ και η Μπαχριγιέ μαθαίνουν για το παρελθόν της Σιταρέ. Ο Μουράτ πιάνει δουλειά σε μια εταιρία κλιματιστικών και είναι ευχαριστημένος. Ο Σελίμ εξακολουθεί να έχει πονοκεφάλους. Ο Μουράτ και η Αϊλά πηγαίνουν να ψωνίσουν για το μωρό αλλά κάποιος τους ακολουθεί. Η Φεραγιέ βρίσκει μια αφίσα της Σιταρέ από το κλαμπ και τη δείχνει σε όλες τις εργάτριες. Η Μελέκ βλέπει δύο γυναίκες να μιλάνε για εκείνη. Ο Σελίμ πηγαίνει στην εταιρία Εφελέρ για να δώσει συνέντευξη για δουλειά αλλά λιποθυμά στην είσοδο…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved