Ο Γιατρός, Η ιστορία ενός θαύματος:  Πρόσωπο έκπληξη εισβάλλει στη σειρά
Media

Ο Γιατρός, Η ιστορία ενός θαύματος: Πρόσωπο έκπληξη εισβάλλει στη σειρά

Ο Γιατρός, Η ιστορία ενός θαύματος: Ένα πρόσωπο έκπληξη εισβάλλει στα νέα επεισόδια της σειράς που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό του ΣΚΑΪ. 

Ξεκίνησαν μόλις πρόσφατα τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της δραματικής σειράς «Γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος», με όλους τους πρωταγωνιστές να βρίσκονται στη θέση τους, φιλοδοξώντας να συνεχίσουν την επιτυχία του α' κύκλου.

Από τα πρώτα κιόλας γυρίσματα στη σειρά «Γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος» ξετυλίγονται κάποια μυστικά που δίνουν πρόσθετο ενδιαφέρον στην όλη ιστορία. Οι φαν της τουρκικής αυτής σειράς θα θυμούνται τον δόκτορα Αντίλ, σε μία από τις πλέον χαρακτηριστικές σκηνές της σεζόν που πέρασε, να θρηνεί για την κόρη του έχοντας στο πλάι του την Μπελίζ.

Με τη στάση του τότε είχε αφήσει να εννοηθεί ότι η κοπέλα είχε φύγει από τη ζωή. Κάτι τέτοιο όμως δεν φαίνεται να ισχύει, καθώς στα γυρίσματα του β' κύκλου η κόρη του Αντίλ εμφανίζεται υποδυόμενη τη γιατρό Φερντά, η οποία θα δημιουργήσει προβλήματα με τη ζήλια της στον Αλί, που ο πατέρας της θεωρεί παιδί του.

Παράλληλα, θα γίνει η αφορμή για μια απρόσμενη αγάπη, φέρνοντας τα πάνω κάτω στο νοσοκομείο Μπερχαγιάτ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved