Άγριες μέλισσες: Αποκάλυψη- Αυτοί είναι οι αντίδικοι της Λενιώς
Media

Άγριες μέλισσες: Αποκάλυψη- Αυτοί είναι οι αντίδικοι της Λενιώς

Άγριες μέλισσες: Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές της ακροαματικής διαδικασίας που  θα κρίνει την ενοχή ή μη της Ελένης Σταμίρη στον δεύτερο κύκλο της σειράς, που έρχεται στα μέσα Σεπτεμβρίου

Το γράμμα στο φινάλε της σειράς του ΑΝΤΙ που ανακάλυψε η Θεοδοσία και το οποίο αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό του αδικοχαμένου Γιάννου, που γνώριζε πως οι τρεις αδελφές Σταμίρη σκότωσαν τον Σέργιο, έρχεται να ξεσκεπάσει όλα όσα έκρυβαν τα τρία κορίτσια.

Η Λενιώ αναλαμβάνει την ευθύνη, μη μπορώντας όμως να αντικρίσει τον Λάμπρο, ο οποίος δια στόματος Κυηραίου πληροφορήθηκε και αυτός στο τελευταίο επεισόδιο την αλήθεια. Οι εξελίξεις στο Διαφάνι θα είναι καταιγιστικές, καθώς η Ελένη θα δικαστεί για τον φόνο του συζύγου της, αναλαμβάνοντας όλη την ευθύνη, προκειμένου να σώσει τις αδελφές της, Ασημίνα και Δρόσω, που προσπαθούν να γεφυρώσουν το χάσμα που τις χωρίζει λόγω του μωρού.

Οι δυο αντίδικοι

Η ακροαματική διαδικασία που γυρίζεται αυτό το διάστημα θα φέρει αντιμέτωπες τις δύο οικογένειες, με τους νομικούς να μάχονται σκληρά ο καθένας εκπροσωπώντας τον πελάτη του. Στη θέση του εκπροσώπου της πολιτικής αγωγής εκ μέρους της οικογένειας του Δούκα Σεβαστού, όπως αναφέρει το Tv Έθνος, θα δούμε τον Γιάννη Νταλιάνη, ο οποίος επιστρέφει στην τηλεόραση 13 χρόνια μετά τη συμμετοχή που είχε στην αστυνομική σειρά μυστηρίου του Mega, «Ιχνη», όπου υποδυόταν τον Μάρκο, τον επικεφαλής της ομάδας έρευνας.

Απέναντι του, υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα της Ελένης Σταμίρη, ως συνήγορος υπεράσπισης θα βρεθεί ο Δημήτρης Μαζιώτης, ο οποίος για πρώτη φορά αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο σε σειρά.

Δείτε στην gallery που έχει παίξει στο παρελθόν ο Δημήτρης Μαζιώτης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved