Στον «αέρα» η συμμετοχή κριτή στο My Style Rocks! Τι συνέβη;
Media

Στον «αέρα» η συμμετοχή κριτή στο My Style Rocks! Τι συνέβη;

Μπορεί το My Style Rocks να επιστρέφει από τη νέα σεζόν στις οθόνες μας, όμως δεν είναι σίγουρο ότι στις θέσεις των κριτών θα έχουμε την ίδια σύνθεση στην επιτροπή. 

Ο λόγος είναι ότι ξαφνικά παρουσιάζονται σοβαρά προβλήματα στον Λάκη Γαβαλά ο οποίος έχει δεσμευτεί επαγγελματικά με τον πρωταγωνιστικό ρόλο που ανέλαβε στην παράσταση "Το κλουβί με τις τρελές" που θα ανέβει στο θέατρο Μπρόντγουεη.

Τα γυρίσματα ξεκινούν στις 20 Αυγούστου και όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος θα γίνονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο, όπως ακριβώς συνέβαινε και πέρυσι.

Μόνο που κάτι τέτοιο δεν διευκολύνει καθόλου τον Λάκη Γαβαλά ο οποίος εκείνη την ώρα θα πρέπει να βρίσκεται στη σκηνή του θεάτρου για να φέρνει σε πέρας τον ρόλο του.

Από την πλευρά του ΣΚΑΪ είναι αδύνατον να μετακινήσουν σε άλλες μέρες τα γυρίσματα του My Style Rocks μιας και Δευτέρα και Τρίτη θα γίνονται τα γυρίσματα του The Voice.

Κάπως έτσι λοιπόν λύση δεν βρίσκεται για τον Λάκη Γαβαλά, του οποίου η συμμετοχή βρίσκεται στον "αέρα" αυτή τη στιγμή. Αν δεν βρεθεί λύση, όπως κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά γραφεία, πολύ πιθανή είναι η επιστροφή του Χάρη Χριστόπουλου στο ριάλιτι μόδας που θα βγει σύντομα στους δέκτες μας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved