Eιρήνη Καραγιώργη: «Οι “8 λέξεις” μου άλλαξαν τη ζωή σε τεράστιο βαθμό»
Media

Eιρήνη Καραγιώργη: «Οι “8 λέξεις” μου άλλαξαν τη ζωή σε τεράστιο βαθμό»

Η Ειρήνη Καραγιώργη συστήθηκε ως πρωταγωνίστρια της δραματικής σειράς του ΣΚΑΪ «8 λέξεις», την περασμένη σεζόν.

Η Ειρήνη Καραγιώργη μίλησε για το πότε θα δούμε τα νέα επεισόδια, για τις εξελίξεις στο ρόλο της Ηλιάνας, ενώ αναφέρθηκε και στο πώς βιώνει την αναγνωρισιμότητα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Οι «8 λέξεις» πήραν το «πράσινο φως» για του χρόνου! Πότε θα δούμε τα πρώτα επεισόδια;

«Πήραμε το «πράσινο φως», πόσο υπέροχο είναι αυτό. Η δουλειά μας αναγνωρίζεται και μπορούμε μέσα από αυτές τις πλέον δύσκολες συνθήκες να κάνουμε τέχνη. Δεν έχουμε ακόμη κάποια επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη της σειράς, όμως σύντομα θα επιστρέψουμε δριμύτεροι. Αυτήν τη στιγμή είμαστε στη διαδικασία γυρισμάτων, επιτέλους, μετά το μεγάλο κενό που χρειάστηκε να κάνουμε, λόγω της πανδημίας».

Πώς θα δούμε να εξελίσσεται ο ρόλος της Ηλιάνας;

«Η Ηλιάνα, όπως είδαμε και στα προηγούμενα επεισόδια, προσπαθεί απεγνωσμένα να κάνει ένα παιδί. Πιστεύει πως με αυτόν τον τρόπο θα ελαφρύνει λίγο ο πόνος της για τον χαμό της Αριάδνης. Θα είναι μια καινούργια αρχή γι' αυτήν. Ενώ θα κάνουν όλες τις εξετάσεις και αυτή και ο Αλέκος και θα είναι και οι δύο υγιείς, ο ψυχολογικός παράγοντας θα παίξει σημαντικό ρόλο. Τη συνέχεια θα τη δείτε στις οθόνες σας, έρχονται συγκλονιστικές εξελίξεις».

Πώς νιώθεις που η σειρά αγκαλιάστηκε από τον κόσμο και συνεχίζεται σε ένα δύσκολο τηλεοπτικό τοπίο;

«Ευτυχία! Αυτό νιώθω, γιατί, πέρα από την προσωπική ανάγκη μου να κάνω αυτό που αγαπώ και να εξελίσσομαι μέσα από αυτό, η αγάπη του κόσμου είναι σπουδαίο συστατικό σε αυτήν την εξίσωση. Είναι υπέροχο που η σκληρή μας δουλειά αποδίδει και έχει απήχηση στον κόσμο. Χωρίς αυτόν, εμείς δεν θα υπήρχαμε...».

Νιώθεις ότι αυτή η δουλειά σου άλλαξε τη ζωή, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά;

«Εχει αλλάξει η ζωή μου, ναι, σε τεράστιο βαθμό. Αν με ρωτούσες δύο χρόνια πριν, δεν θα μπορούσα με τίποτα να το φανταστώ όλο αυτό. Είναι σαν όνειρο. Νιώθω ευλογημένη! Και σίγουρα, όταν σε επαγγελματικό επίπεδο αλλάζουν τα πάντα, δεν μπορεί σε προσωπικό να μένουν τα ίδια...».

Ο τίτλος της «πρωταγωνίστριας» σε γεμίζει με άγχος;

«Μόνο η λέξη «πρωταγωνίστρια» αυτόματα σου δημιουργεί όχι άγχος, θα έλεγα, αλλά μια αγωνία για το αν θα ία καταφέρεις. Αν θα μπορέσεις να αντεπεξέλθεις σε αυτό που σου ζητείται. Αν θα πείσεις και αν θα βγάλεις την αλήθεια του ρόλου σου. Ομως, είναι ένα τεράστιο δώρο για κάθε ηθοποιό. Σχολείο θα έλεγα. Και αυτό που λατρεύω στη συγκεκριμένη ιστορία και στη μαεστρία που γράφει η Βάνα Δημητρίου είναι πως ο καθένας από εμάς είναι πρωταγωνιστής στη δική του ιστορία, έτσι ο θεατής έχει την ευκαιρία να ταυτιστεί με πολλά πράγματα».

Πώς βιώνεις όλη αυτήν την αναγνωρισιμότητα σε Ελλάδα, πλέον, και Κύπρο;

«Η αναγνωσιμότητα είναι μέρος της δουλειάς μας. Δεν γίνεται αλλιώς. Είναι κατά κάποιον τρόπο η επιβράβευση μας. Στο θέατρο υποδέχεσαι το θερμό χειροκρότημα και ξέρεις πως κάτι έκανες καλά. Εδώ είναι λίγο διαφορετικό, κάθε βράδυ μπαίνεις στα σπίτια άγνωστων ανθρώπων, οι οποίοι συνδέονται μαζί σου, έστω κι αν δεν σε γνωρίζουν. Το να μπαίνουν στη διαδικασία να σου μιλήσουν, να βγάλουν φωτογραφίες, να σε συγχαρούν είναι απίστευτο συναίσθημα. Το βιώνω πολύ όμορφα όλο αυτό. Είναι συγκλονιστική η αγάπη τους», είπε Η Eιρήνη Καραγιώργη στο tv kous kous.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved