Χαντζή – Σουρέλης - Πετρογιάννη: «Έχουμε εξαιρετική τηλεοπτική χημεία»
Media

Χαντζή – Σουρέλης - Πετρογιάννη: «Έχουμε εξαιρετική τηλεοπτική χημεία»

Με χαμόγελο και θετική διάθεση, οι Βίκυ Χαντζή, Παναγιώτης Σουρέλης και Φωτεινή Πετρογιάννη, με σύνθημα... «ΑLΡΗΑ παντού», έχουν ριχτεί στη δουλειά.

Η Βίκυ Χαντζή, ο Παναγιώτης Σουρέλης και η Φωτεινή Πετρογιάννη θέλουν να προβάλλουν όσα συμβαίνουν γύρω μας, αναζητώντας την αισιόδοξη πλευρά των γεγονότων μέσα από την εκπομπή τους, Alpha παντού.

-Το καλοκαίρι σας βρίσκει στις επάλξεις της πρωινής ζώνης τον ΑLPHA. Πώς αισθάνεστε;

Βίκυ Χαντζή: «Χαρούμενη και ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει για 5η χρονιά η διοίκηση του ΑLPHA. Ο κόσμος έχει αγαπήσει την εκπομπή για τη χρηστικότητα της, την ποικιλία των θεμάτων της, την απλότητα της και την αυθεντικότητα των παρουσιαστών της».

Παναγιώτης Σουρέλης: «Αισθάνομαι υπέροχα και έτοιμος να δουλέψω σκληρά, μαζί με τη Βίκυ, τη Φωτεινή και την υπόλοιπη ομάδα, ώστε να ανοίξουμε ένα "παράθυρο" ενημέρωσης και ψυχαγωγίας στους τηλεθεατές, το φετινό, ιδιαίτερο, καλοκαίρι. Και φυσικά, να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του ΑLPHA προς το πρόσωπο μου για δεύτερη συνεχή χρονιά».

Φωτεινή Πετρογιάννη: «Νομίζω πως όλοι έχουμε δημιουργικό άγχος, εγώ ίσως λίγο περισσότερο γιατί είμαι η νέα προσθήκη στην παρέα και προέρχομαι και από την ψυχαγωγία. Σίγουρα, όμως, νιώθουμε και τιμή, που είμαστε η επιλογή του ΑLPHA για το καλοκαιρινό πρόγραμμα του σταθμού».

-Πώς είναι η τηλεοπτική σας «χημεία»;

Β.Χ.: «Εξαιρετική! Με τον Παναγιώτη είναι η δεύτερη χρονιά που συνεργαζόμαστε. Με τη Φωτεινή γνωριστήκαμε φέτος, μα όπως διαπίστωσα, όσο "φωτεινή" είναι έξω της, είναι και μέσα της».

Π.Σ.: «Με τη Φωτεινή μπορεί να μην είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν, όμως στο στούντιο διαπιστώσαμε ότι έχουμε χημεία».

Φ.Π.: «Νομίζω πως ανακουφιστήκαμε όλοι μας, όταν είδαμε ότι ταιριάζουν τα χνότα μας και μπορούμε να έχουμε τόσο καλό κλίμα μεταξύ μας».

-Τι περιλαμβάνει η εκπομπή; Έχει ισόποσες δόσεις ενημέρωσης και ψυχαγωγίας ή... και κάτι άλλο;

Β.Χ.: «Ένα απολαυστικό road trip! Θέλουμε ο τηλεθεατής να ανοίγει την τηλεόραση του και να αισθάνεται πως βρίσκεται καθ' οδόν για διακοπές με μια παρέα φίλων, οι οποίοι σχολιάζουν χαλαρά την επικαιρότητα, απολαμβάνουν τη διαδρομή του ταξιδιού και ανακαλύπτουν κάθε μέρα ένα νέο προορισμό».

Π.Σ.: «Προσφέρουμε ένα κοκτέιλ ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Η δοσολογία εξαρτάται από την επικαιρότητα και, φυσικά, τις προτιμήσεις του κόσμου».

Φ.Π.: «Επικαιρότητα -μιας και διανύουμε και ένα δύσκολο καλοκαίρι-, ψυχαγωγία, εικόνες από όλη την Ελλάδα, συνδέσεις με εξωτερικό, θέματα για τις αγαπημένες μανούλες», είπαν στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved