8 λέξεις: Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα που εισβάλλουν στη σειρά (Photos)
Media

8 λέξεις: Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα που εισβάλλουν στη σειρά (Photos)

8 λέξεις: Από τη σειρά θα αποχωρήσει η Δανάη Παππά τη νέα σεζόν, ενώ θα εισβάλλουν Νίκος Πολυδερόπουλος, Θεοχάρης Ιωαννίδης και Άννα Μπεζάν.

Η αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΪ «8 λέξεις» μπορεί να ολοκλήρωσε την πορεία της στους δέκτες μας αυτή τη σεζόν λόγω του lockdown, όμως, από Σεπτέμβριο θα είναι κοντά μας με καινούργια επεισόδια.

Τη νέα σεζόν δεν θα δούμε τη Δανάη Παππά, όπως αποκάλυψε η ίδια σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή, λέγοντας πως θέλει να δοκιμάσει και άλλα πράγματα, χωρίς να την εμποδίζουν οι συνεχείς πτήσεις Ελλάδα - Κύπρος.

Άλλωστε, ήταν μια αποχώρηση αναμενόμενη, βλέποντας και την πορεία του χαρακτήρα της στη σειρά, αφού στο σημείο όπου μείναμε ο Μιχαήλ με τη Ρωξάνη αποφασίζουν από κοινού να χωρίσουν, ενώ εκείνη βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στον εθισμό της.

Η εξέλιξη της ιστορίας παράλληλα θα φέρει νέα πρόσωπα και πολλές ανατροπές στην πλοκή της σειράς, αλλά και στη ζωή των ηρώων:

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος θα ενσαρκώσει έναν διαφορετικό ήρωα από αυτόν που είχε στο «Τατουάζ», με πολλά κωμικά στοιχεία... αλλά και πολλές αποκαλύψεις. Βρίσκεται στην Κέρκυρα, κληρονομώντας ένα σουβλατζίδικο, όπου θα γνωριστεί και θα κάνει παρέα με την Ιφιγένεια, γεγονός που θα φέρει προβλήματα στον σύζυγο της, Σπύρο.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, μετά τη συμμετοχή του στο «Μπρούσκο», επιστρέφει στις «8 λέξεις» και θα υποδυθεί έναν δημοσιογράφο στο νέο κανάλι που φτιάχνει ο Άκης Αρώνης, ενώ η Άννα Μπεζάν θα είναι παρουσιάστρια του σταθμού.

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved