8 λέξεις: Πρώτα τηλεταινίες, μετά ο δεύτερος κύκλος
Media

8 λέξεις: Πρώτα τηλεταινίες, μετά ο δεύτερος κύκλος

O ΣΚΑΪ σκοπεύει, για μία ακόμη χρονιά, να κηρύξει πρώτος την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Πέρα από τις ενημερωτικές και τις ψυχαγωγικές εκπομπές, σκοπεύει να βγάλει στον «αέρα» νωρίτερα από τον ανταγωνισμό και τη μόνη ελληνική σειρά που έχει στο πρόγραμμα του.

Πρόκειται για το ερωτικό - πολιτικό θρίλερ «8 λέξεις», σε σενάριο Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία Ανδρέα Γεωργίου - Κώστα Αναγνωστόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΜΥTV», την εβδομάδα 24-28 Αυγούστου, θα προβληθούν στην prime time ζώνη (21.00-23.15) πέντε τηλεταινίες για να υπενθυμίσουν στους τηλεθεατές κάποια από τα πιο σημαντικά γεγονότα του πρώτου κύκλου του σήριαλ «8 λέξεις». Στη συνέχεια, τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, στις 21.00, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων, στον οποίο θα προστεθούν νέα πρόσωπα που θα φέρουν ανατροπές.

Ήδη έχουν μπει σε γυρίσματα για τα νέα επεισόδια του σήριαλ του Ανδρέα Γεωργίου και της Βανας Δημητρίου, «8 λέξεις», ο Νίκος Πολυδερόπουλος, η Άννα Μπεζάν την οποία γνωρίσαμε μέσα από το «GΝΤΜ» και στη συνέχεια την είδαμε στα «Αστέρια στην άμμο», ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και η Πέννυ Φοινίρη, γνωστή Κύπρια ηθοποιός

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved