Άγριες μέλισσες: Τα νέα πρόσωπα που θα φέρουν μεγάλη αναστάτωση στο Διαφάνι
Media

Άγριες μέλισσες: Τα νέα πρόσωπα που θα φέρουν μεγάλη αναστάτωση στο Διαφάνι

Με αέρα ανανέωσης επανέρχονται οι «Άγριες Μέλισσες» στην οθόνη μας μέσα στον Σεπτέμβριο από τον ΑΝΤ1.

Στις Άγριες μέλισσες τα πράγματα δε θα είναι ίδια. Το Διαφάνι ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει μεγάλες «φουρτούνες» από τα νέα πρόσωπα που θα εισβάλλουν στις ζωές των κατοίκων του χωριού.

Ο νέος κύκλος της σειράς κρύβει πολλές εκπλήξεις και ανατροπές. Νέα πρόσωπα εισβάλλουν στη ζωή των ηρώων, αναστατώνοντας την και αλλάζοντας την για πάντα.

Μέσα στον Σεπτέμβριο αναμένεται να ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες». Ένας κύκλος, όμως, εντελώς διαφορετικός από τον πρώτο, καθώς η σεναριογράφος Μελίνα Τσαμπάνη επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στις ιστορίες των ηρώων. Όλα όσα ξέραμε θα ανατραπούν, νέοι έρωτες θα ξεκινήσουν, καινούργιες ιστορίες θα μας απασχολήσουν και οι κάτοικοι στο Διαφάνι θα έρθουν αντιμέτωποι με αποκαλύψεις και γεγονότα που θα συγκλονίσουν. Φυσικά, όμως, για να συμβούν όλα αυτά σημαντικό ρόλο θα παίξουν τα νέα πρόσωπα που εισβάλλουν στη σειρά και πρόκειται να εμπλακούν είτε στις νέες ιστορίες που ανοίγουν είτε σε παλαιότερες. Έτσι, στα καινούργια επεισόδια της νέας σεζόν θα δούμε να μπαίνουν σταδιακά οι ηθοποιοί Βασίλης Μπισμπίκης, Αργύρης Πανταζάρας, Γιάννης Νταλιάνης, Στέλλα Γκίκα, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Συμεών Τσακίρης, Δημήτρης Μαζιώτης και Νικόλας Πολίτης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η δίκη της Ελένης για τον φόνο του Σέργιρυ Σεβαστού θα είναι η εξέλιξη που θα μας απασχολήσει περισσότερο αρχικά. Αυτό γιατί η Ελένη θα προφυλακιστεί και θα ξεκινήσει ο μεγάλος αγώνας της στις δικαστικές αίθουσες. Εκεί θα κριθεί όχι μόνο το μέλλον της ίδιας αλλά και οι σχέσεις ανάμεσα σε όλους τους κατοίκους.

Άλλοι θα σταθούν στο πλευρό της και άλλοι αναμένεται να τη λογοκρίνουν και να βρεθούν απέναντι της. Ο Βασίλης Μπισμπίκης θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή της μεγάλης αδελφής Σταμίρη, καθώς η γνωριμία τους γίνεται κάτω από τις δύσκολες συνθήκες των φυλακών.

Ο Γιάννης Νταλιάνης, ο Συμεών Τσακίρης και ο Δημήτρης Μαζιώτης αναμένεται να εμπλακούν και εκείνοι στην υπόθεση της δίκης, ενώ οι πρώτες φωτογραφίες από τα συγκεκριμένα γυρίσματα ήδη έχουν κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτό που θέλουν οι ιθύνοντες της σειράς είναι οι «Άγριες Μέλισσες» να συνεχίσουν να «τσιμπούν» υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και τη νέα σεζόν, γι' αυτό οι τονωτικές ενέσεις δεν αφορούν μόνο τις νέες ιστορίες αλλά στηρίζονται πολύ και στα καινούργια πρόσωπα.

Πηγή mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved