8 λέξεις: Συγκλονιστική εξέλιξη- Η Σμαράγδα οδηγείται στη φυλακή
Media

8 λέξεις: Συγκλονιστική εξέλιξη- Η Σμαράγδα οδηγείται στη φυλακή

Στα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου του ερωτικού - πολιτικού Θρίλερ του ΣΚΑΙ «8 λέξεις» είδαμε τη Σμαράγδα να βρίσκεται στα πρόθυρα οικονομικής κατάρρευσης εξαιτίας του εθισμού της στη χαρτοπαιξία.

Από ό,τι φαίνεται, η συγκεκριμένη ιστορία θα μας απασχολήσει και στον νέο κύκλο, αφού η ηρωίδα κινδυνεύει να μπει στη φυλακή!

Για τη Δευτέρα 31 Αυγούστου προγραμματίζεται η έναρξη του δεύτερου κύκλου επεισοδίων του ερωτικού - πολιτικού θρίλερ «8 λέξεις». Σε αυτόν πρόκειται να δούμε τη συνέχεια κάποιων ιστοριών που κέντρισαν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών αλλά και κάποιων καινούργιων. Μία από αυτές, που ανήκει στην πρώτη κατηγορία, έχει στο επίκεντρο τη Σμαράγδα, η οποία, όπως έχουμε ήδη δει, έχει εθιστεί στη χαρτοπαιξία και, παρά τις αυστηρές προειδοποιήσεις του Σίμου και του Λουκά, εκείνη δεν σταματά. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η όμορφη γυναίκα να βλέπει τις οικονομίες χρόνων να εξαφανίζονται και να μην μπορεί να ελέγξει τον εθισμό της και τις επιπτώσεις του. Και αυτό γιατί τα χρέη της απέναντι στις μοδίστρες του ατελιέ και στους εμπόρους της έχουν περάσει πια το επιτρεπτό όριο.

Ο μόνος που μπορεί να τη σώσει από το χείλος του γκρεμού είναι σ πρώην σύντροφος της, ο Άκης Αρώνης, ο οποίος όμως δεν το κάνει εάν δεν χωρίσει από τον Σίμο. Σύμφωνα με το «mytv», η Σμαράγδα κάθε μέρα που περνάει βρίσκεται ολοένα και περισσότερο σε απελπιστική κατάσταση, ενώ συνειδητοποιεί ότι δεν υπάρχει άλλη λύση από το να πουλήσει το ατελιέ της. Σε διαφορετική περίπτωση, εκείνη θα οδηγηθεί αμέσως στη φυλακή και η κηδεμονία της μονάκριβης κόρης της, Αθηνάς, θα περάσει στον Άκη. Γεγονός που της προκαλεί στενοχώρια, απογοήτευση και θυμό.

Από εκείνη τη στιγμή, λοιπόν, ο Λουκάς κάνει αγώνα δρόμου για να βρει τρόπο να συγκεντρώσει ένα μεγάλο μέρος των χρωστούμενων, ζητώντας δανεικά από τον Μιλτιάδη, αλλά οι προσπάθειες του πέφτουν στο κενό. Την ίδια στιγμή, ο Σίμος, ο οποίος αισθάνεται υπεύθυνος για την κατρακύλα της αγαπημένης του, επίσης, αναζητά τρόπο για να τη βοηθήσει.

Σύντομα, λοιπόν, θα μάθουμε αν ο Λουκάς και ο Σίμος καταφέρουν να σώσουν τη Σμαράγδα, ώστε να μην μπει στη φυλακή, ή αν θα βρεθεί κάποιο άλλο πρόσωπο για να το πετύχει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved