Βαρβάρα Λάρμου: «Ο Σίμος είναι ο απόλυτος έρωτας της Σμαράγδας»
Media

Βαρβάρα Λάρμου: «Ο Σίμος είναι ο απόλυτος έρωτας της Σμαράγδας»

Η Βαρβάρου Λάρμου, ακόμη μία χρονιά, κλέβει τις εντυπώσεις υποδυόμενη τη Σμαράγδα στο ερωτικό – πολιτικό θρίλερ του ΣΚΑΪ «8 λέξεις».

Η Βαρβάρου Λάρμου μίλησε για όσα θα παρακολουθήσουμε στα νέα επεισόδια της σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στο πόσο την επηρέασε η πανδημία.

Ο πρώτος κύκλος της σειράς «8 λέξεις» δεν ολοκληρώθηκε λόγω των εξελίξεων με την πανδημία του κορονοϊού. Εσένα πώς σε επηρέασε όλη αυτή η κατάσταση και πώς τη βίωσες;

«Με βοήθησε να ξεκαθαρίσω πολλές σκέψεις και στόχους και με ανάγκασε να συνειδητοποιήσω πολύ έντονα τη σημασία της «δημιουργικής προσαρμογής» στα δεδομένα της εποχής και του περιβάλλοντος. Με ανάγκασε να βρω νέους τρόπους «δράσης» μέσα από αυτή τη «μη δράση»! και να επιβεβαιώσω για άλλη μια φορά τη σημασία του να βρίσκομαι στο παρόν χωρίς να θεωρώ τον χρόνο, τη ζωή, την υγεία και τους ανθρώπους δεδομένα».

Φοβήθηκες καθόλου;

«Ναι! Κυρίως για τους ανθρώπους που αγαπώ».

Έχεις αλλάξει κάτι στην καθημερινότητα σου από την καραντίνα και μετά;

«Έχω αποκτήσει διάφορους «ψυχαναγκασμούς« με την καθαριότητα. Είμαι πολύ πιο προσεκτική και σχολαστική και αποφεύγω τις μη απαραίτητες επαφές».

Ωστόσο, ξεκινήσατε αμέσως μετά το λοκντάουν γυρίσματα. Τι έχει αλλάξει στον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιούνται;

«Τηρούνται διάφορα μέτρα καθαριότητας και υγιεινής και υπάρχει ένα γενικότερο κράτημα ως προς τις επαφές. Σε είδαμε στον ρόλο της Σμαράγδας. Αν και στην αρχή εμφανίστηκε σκληρή και εκδικητική, στη συνέχεια έβγαλε άλλον χαρακτήρα».

Τελικά τι άνθρωπος είναι η Σμαράγδα;

«Η Σμαράγδα είναι ένας πολύπλοκος χαρακτήρας, όπως και οι περισσότεροι στη σειρά. Είναι πολύ καλή και ρομαντική ψυχή αλλά τα βιώματα και οι συνθήκες της ζωής της την είχαν οδηγήσει πολλές φορές σε σκληρές αποφάσεις και συμπεριφορές. Στα επεισόδια που σταμάτησε π σειρά, η Σμαράγδα περνούσε μία πολύ κρίσιμη περίοδο, που έδινε αγώνα με την εξάρτηση της από τον τζόγο».

Πώς θα τη δούμε τη νέα σεζόν;

«Είναι ένας άνθρωπος που ξαναγεννιέται από τις στάχτες του. Είναι ένας πολύ δυνατός χαρακτήρας, που δεν της πάει η παθητικότητα και η ηττοπάθεια, παρόλο που πολλές φορές παρεκκλίνει από την πορεία της λόγω των εξαρτήσεων και των παθών της. Η Σμαράγδα, μάλιστα, λόγω του τζόγου αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα».

Θα φτάσει στο σημείο να τα χάσει όλα;

«Αυτό θα φανεί από τα πρώτα μόλις επεισόδια του δεύτερου κύκλου».

Θα ζητήσει τη βοήθεια του Άκη για να καταφέρει να ξεμπλέξει;

«Ναι, θα το κάνει με μεγάλη δυσκολία μέσα της».

Ο Σίμος τι ρόλο παίζει στη ζωή της και πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους;

«Ο Σίμος είναι ο απόλυτος ερωτάς της. Παρόλες τις αντιστάσεις που είχε στην αρχή, ενδίδει σε αυτόν τον έρωτα με όλο της το είναι και τον ζει απόλυτα. Πρόκειται για μια σχέση έντονου πάθους και πόθου».

Θα κινδυνεύσει η ζωή της με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα;

«Αυτό είναι ακόμα ένα στοιχείο που θα φανεί στις αρχές του δεύτερου κύκλου!».

Θα δούμε τον ρόλο της Σμαράγδας να μπλέκει με κάποιον από τους νέους ήρωες που θα ενταχθούν στη σειρά;

«Ναι! θα έχει εμπλοκή με διάφορους τρόπους με τους νέους χαρακτήρες που μπαίνουν στη σειρά».

Η Σμαράγδα έχει πάρει τα μαθήματα της μέσα από διάφορα γεγονότα που έχουν συμβεί στη ζωή της;

«Ναι, άλλο πιστεύω ότι έχει ακόμα δρόμο λόγω των παθών και των εξαρτήσεων της, που κατά καιρούς την καθορίζουν».

Εσύ, ως Βαρβάρα, πώς θα ήθελες να εξελιχθεί ο ρόλος σου;

«Μου αρέσει πολύ που η γυναίκα αυτή έχει αντιφάσεις, θα ήθελα να συνεχίσει να μου δίνει το ερέθισμα να την αποκωδικοποιώ και να συντονίζομαι με τα βιώματα και τα συναισθήματα της. Δεν έχω προτίμηση σε «καλούς» ή «κακούς» ρόλους αλλά στην πολυπλοκότητα της ανθρώπινης ύπαρξης, και οι ρόλοι της Βάνας Δημητρίου χαρακτηρίζονται από αυτό. Γι’ αυτό και τους απολαμβάνω τόσο πολύ», είπε η Βαρβάρα Λάρμου στο my tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved