Μία μέρα στη δουλειά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! (photos)
Media

Μία μέρα στη δουλειά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! (photos)

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε εντατικούς ρυθμούς προετοιμασίας για τη νέα της εκπομπή στον Alpha

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε τις διακοπές της νωρίς και τώρα εργάζεται εντατικά για την προετοιμασία της καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής της στον Alpha.

Σήμερα την πετύχαμε έξω από τα Studio Pro, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, συνεχίζει μαζί με την ομάδα και τον σκηνοθέτη της να δουλεύει εντατικά κάτω από άκρα μυστικότητα.

Πριν από μερικές ημέρες πραγματοποιήθηκε και το γύρισμα του τρέιλερ της εκπομπής, το οποίο θα προβληθεί κοντά στην πρεμιέρα της.

Σκηνοθέτης του τρέιλερ ήταν ο Δημήτρης Γιαχνής, ενώ η Ηλιάνα βρέθηκε στο πλατό, έχοντας συντροφιά τον πατέρα της.

Σε οικογενειακό κλίμα και με τον μπαμπά της να τη στηρίζει κάθε της βήμα, η Ηλιάνα ακολουθούσε τις οδηγίες του σκηνοθέτη της και ετοίμασε ένα teaser trailer για την πολυαναμενόμενη εκπομπή της.

Πλάι της, θα δούμε τεχνικούς και ανθρώπους της παραγωγής, σε ένα «παρασκηνιακό trailer» που μας δίνει μια πρώτη γεύση για όλα όσα πρόκειται να δούμε τον Σεπτέμβριο στον Alpha.

Στο μεταξύ, όμως, η Ηλιάνα ήδη εργάζεται νυχθημερόν για το νέο πρότζεκτ που ετοιμάζει και σε καμία περίπτωση δεν αφήνει στην τύχη του.

Δίνει καθημερινά το παρών στο στούντιο και ρυθμίζει κάθε μικρή ή μεγάλη λεπτομέρεια με τους συνεργάτες της προκειμένου να έρθει ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved