Σιγάλα: «Έχω κοινά στοιχεία με την ηρωίδα που υποδύομαι στην Αγγελική»
Media

Σιγάλα: «Έχω κοινά στοιχεία με την ηρωίδα που υποδύομαι στην Αγγελική»

H Δήμητρα Σιγάλα κρατά έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους στη νέα σειρά-στοίχημα του ALPHA «Αγγελική».

H Δήμητρα Σιγάλα μίλησε για την ηρωίδα που υποδύεται στο σήριαλ Αγγελική, ενώ θεωρεί πως είναι ευτυχής συγκυρία το ότι βρίσκεται ξανά στο κανάλι της Κάντζας, με ένα επιτελείο εκλεκτών ηθοποιών.

Μίλησε για το ρόλο σου στη νέα δραματική σειρά του ΑLPHA;

«Υποδύομαι μια γυναίκα παντρεμένη, με τον δεύτερο γιο της οικογένειας, η οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, είναι πολύ ευτυχισμένη με τη ζωή που κάνει, είναι αφιερωμένη στην οικογένεια της, μέχρι που αλλάζουν όλα!»

Έχεις κοινά στοιχεία με την ηρωίδα που υποδύεσαι;

«Υπάρχουν κοινά στοιχεία με την ηρωίδα. Και η Σοφία, η ηρωίδα, και εγώ είμαστε έντονα συναισθηματικές και ταυτόχρονα δυναμικές. Επίσης, είμαστε πολύ δοτικές και αγαπάμε την οικογένεια μας».

Τι ξεχώρισες στη σειρά και αποτέλεσε, αν θεέ, εφαλτήριο λόγο για να συμμετάσχει;

«Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων: Μια πολύ καλή παραγωγή, με εκλεκτούς συντελεστές. Με το κανάλι έχω συνεργαστεί ξανά, είχαμε άψογη σχέση και οι συνθήκες ήταν ευνοϊκές».

Σε άλλαξε το διάστημα του εγκλεισμού τους προηγούμενους μήνες και αλήθεια σε φοβίζει το ότι καθημερινά υπάρχουν αρκετά κρούσματα κορονοϊού;

«Λόγω των έντονων ρυθμών δουλειάς και ζωής δεν είχα την ευκαιρία να μπω, όπως οι περισσότεροι, σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης. Την περίοδο του εγκλεισμού είχα την ευκαιρία να το κάνω. Μπήκα σε μια διαδικασία περισσότερων σκέψεων και έμεινα με τον εαυτό μου. Είμαι πάντοτε πολύ προσεκτική, από το πρώτο στάδιο του εγκλεισμού έως και σήμερα, γιατί θέλω να είναι καλά οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά μου αλλά κι εγώ», είπε η Δήμητρα Σιγάλα στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved