Xαντζή-Σουρέλης-Πετρογιάννη: «Κάναμε αποτελεσματικά τη δουλειά μας»
Media

Xαντζή-Σουρέλης-Πετρογιάννη: «Κάναμε αποτελεσματικά τη δουλειά μας»

Η Βίκυ Χαντζή και ο Παναγιώτης Σουρέλης για δεύτερη χρονιά βρίσκονται μαζί στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή με τίτλο «Alpha παντού»

Στην παρέα τους φέτος προστέθηκε η Φωτεινή Πετρογιάννη και οι τρεις τους έχουν δημιουργήσει μία όμορφη παρέα.

Βίκυ, για σένα είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο ενημερωτικό πρωινό του σταθμού...Έχει διάφορες από τα δύο προηγούμενα έτη η φετινή εκπομπή;

Β. Χ.: «Περισσότερη θηλυκή ενέργεια και παρεΐστικη διάθεση. Η Φωτεινή μεγάλωσε την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο...».

Δεύτερη επίσης δική σου χρονιά, Παναγιώτη, στο πρωινό του σταθμού. Ποιο είναι το στίγμα που Θέλεις να αφήσετε φέτος;

Π. Σ.: «Την περυσινή σεζόν ο κόσμος αγκάλιασε το «ΑLΡΗΑ παντού» και χαιρόμαστε γι' αυτό. Ειδικά από τη στιγμή που θεωρώ ότι κάναμε αποτελεσματικά τη δουλειά μας, χωρίς υπερβολές και ακρότητες. Προσωπικός μου στόχος είναι να εδραιωθούμε στη συνείδηση του κόσμου, ότι από εμάς θα ενημερώνεται έγκαιρα και αξιόπιστα τόσο για τα σοβαρά θέματα της επικαιρότητας όσο και για τις ειδήσεις που μας διασκεδάζουν».

Θυμάμαι ακόμη ότι πέρυσι ήταν να φιλοξενήσετε τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τη μέρα που έφυγε από τη ζωή. Αντιλαμβάνομαι πως θα πρέπει να ήταν η πιο σοκαριστική στιγμή στον αέρα της εκπομπής;

Π. Σ.: «Όταν «φεύγει» ένας αγαπητός καλλιτέχνης, με τον οποίο είχαμε επικοινωνήσει τις προηγούμενες ημέρες για να έρθει καλεσμένος στην εκπομπή, το μαθαίνεις ενώ βρίσκεσαι στον «αέρα» και πρέπει να ενημερώσεις τους τηλεθεατές, είναι μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή».

Υπήρξαν ειδήσεις που δεν μπορούσες να διαχειριστείς;

Π. Σ.: «Υπήρξαν στιγμές δύσκολες, με χειρότερη αναμφισβήτητα τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Ήταν μια μαζική καταστροφή, ένας όλεθρος. Όμως, προσπάθησα να διαχειριστώ την πληροφορία με ψυχραιμία, όσο και αν ήταν δύσκολο, διότι είμαι άνθρωπος».

Φωτεινή, έπειτα από μια διετία συνεργασίας με τη Ναταλία Γερμανού, τι κρατάς από την επαφή σας;

Φ. Π.: «Η συνεργασία μου με τη Ναταλία ήταν σχολείο για εμένα. Μου έμαθε πολλά. Κρατάω ότι ήταν μια συνεργασία που ήθελα πολύ να έχω στο βιογραφικό μου, μιας και τη θεωρώ μία από τις καλύτερες παρουσιάστριες της τηλεόρασης».

Παναγιώτη, η διετία του ΑLTER με ό,τι επέφερε, και μιλώ για το γεγονός της μη απολαβής των δεδουλευμένων σου, τι άλλαξε στη ζωή σου, αλλά και τι σε δίδαξε ταυτοχρόνως;

Π. Σ.: «Το λουκέτο στο ΑLTER ήταν ένα από τα πρώτα «κανόνια» στην αγορά. Βίωσα άμεσα και βίαια τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, όπως και εκατοντάδες συνάδελφοι μου. Όμως, το μεγαλύτερο προσόν ενός ανθρώπου είναι να προσαρμόζεται στις συνθήκες και να επιβιώνει. Και αυτό έκανα. Σήμερα, δόξα τω Θεώ, είμαστε καλά. Έμαθα να εκτιμώ αυτά που έχω».

Βίκυ, είσαι ένας πολύ ανοιχτός και θετικός άνθρωπος. Έχεις μιλήσει πολλές φόρες για το πόσο οι σκέψεις μας ενεργοποιούνται σε γεγονότα... Υπήρξαν κομβικές δύσκολες στιγμές που κατάφερες να ξεπεράσεις εξαιτίας αλλαγής οπτικής σκέψης;

Β. Χ.: «Υπήρξαν. Χρειάστηκε βέβαια να κάνω ένα βήμα πίσω και να δω με ευρυγώνιο φακό τα γεγονότα, για να διαπιστώσω ότι επρόκειτο για ευλογίες. Κάθε πρόκληση, άλλωστε, έρχεται με μια καλή πρόθεση. Να σε εξελίξει, να σε αφυπνίσει και να σου δείξει τι χρειάζεται να θεραπευτεί».

Έχω αντιληφθεί ότι πιστεύεις βαθιά στον Θεό. Είναι αλήθεια ότι αναβαπτίστηκες στον Ιορδάνη Ποταμό;

Β. Χ.: «Πράγματι. Υπήρξε μια εσωτερική ανάγκη και το συναίσθημα ήταν μοναδικό! Πιστεύω στον Θεό, ναι. Όχι έξω από εμάς, όμως. Πιστεύω στη θεϊκότητα και στη δύναμη που έχουμε μέσα μας...».

Τι ονειρεύεστε ακόμη να έρθει στη ζωή σας;

Β. Χ.: «Περισσότερες ώρες ύπνου και ξεκούρασης...».

Π. Σ.: Αν θα μπορούσα να κάνω μόνο μια ευχή, και αυτή να πραγματοποιούνταν, θα ήταν υγεία για εμένα και την οικογένεια μου. Όλα τα υπόλοιπα, χρήματα, επαγγελματική ανέλιξη και άλλα, είναι στο χέρι μας».

Φ. Π.: «Ονειρεύομαι να έχω φτάσει τους περισσότερους στόχους μου και να μην παύω να εξελίσσομαι», είπε στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved