Νίκος Κοκλώνης: «Υπήρξε περίοδος που έβλεπα μόνο κακά δημοσιεύματα»
Media

Νίκος Κοκλώνης: «Υπήρξε περίοδος που έβλεπα μόνο κακά δημοσιεύματα»

Ο Νίκος Κοκλώνης είναι αυθόρμητος χαρακτήρας και λέει πάντα ό,τι νιώθει.

Ο Νίκος Κοκλώνης σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για όσα δε γνωρίζουμε για εκείνον,για τα κακά δημοσιεύματα αλλά και για την πρώτη φορά που μετάνιωσε για κάτι.

Η πρώτη φορά που έπιασε δουλειά ήταν σε έναν φούρνο σε ηλικία 16 χρονών. «Ήταν σε ένα φούρνο, γιατί δεν μου έδινε χαρτζιλίκι ο πατέρας μου και δεν ήθελα να ζητάω. Μάλλον για την ακρίβεια μου είχε δώσει, το είχα φάει και δεν ήθελα να ζητήσω ξανά. Είπα λοιπόν θα δουλέψω μόνος μου. Σηκώθηκα στις πέντε το πρωί για να είμαι στις έξι στο φούρνο. Πήγα για μία μέρα! Μετά πήγα σε ένα σουβλατζίδικο για άλλη μία μέρα και μετά αποφάσισα να ζητήσω χαρτζιλίκι από τον πατέρα μου! Ήμουν 16 ετών», είπε ο Νίκος Κοκλώνης σε συνέντευξή του στο 7 Μέρες Tv.

Σε ερώτηση αν έχει μετανιώσει για κάτι είπε χαρακτηριστικά:«Μετανιώνω πάρα πολύ συχνά, οπότε δεν μπορώ να θυμάμαι ποια ήταν η πρώτη μου φορά! Επειδή είμαι αυθόρμητος ως χαρακτήρας, λέω ό,τι νιώθω και μετά μπορεί να το μετανιώσω που το είπα, αλλά το νιώθω, για αυτό και δεν μπορώ να κρύψω τα συναισθήματα μου. Αν κάποιον τον συμπαθώ, φαίνεται».

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που τον αφορούν αλλά και τις στιγμές που νιώθει ότι πετάει στα σύννεφα. Είπε χαρακτηριστικά:«Έχω περάσει μια περίοδο που έβλεπα μόνο καλά δημοσιεύματα και αυτό έγινε το 20 και μια περίοδο που έβλεπα μόνο κακά που ήταν το 2014. Μετά ισορρόπηση. Όσον αφορά τις στιγμές που πετάω στα σύννεφα; Από τα 13 μου μέχρι και τα 20 όταν ερωτεύομαι πετάω συνέχεια στα σύννεφα. Μετά από αυτό, τρία χρόνια δεν πέταγα στα σύννεφα, ξαναερωτεύτηκα και πέταξα στα σύννεφα και κάπως έτσι είναι η ζωή μου», είπε στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved