Ναταλία Γερμανού: Το «αντίο» της στους συνεργάτες της και ο απολογισμός!
Media

Ναταλία Γερμανού: Το «αντίο» της στους συνεργάτες της και ο απολογισμός!

Το Καλύτερα δε γίνεται φέτος θα είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που γνωρίζαμε. Όχι μόνο γιατί αποφασίστηκε να αλλάξει ριζικά δομή και περιεχόμενο αλλά και γιατί οι περισσότεροι από τους μέχρι πρότινος συντελεστές φεύγουν. 

Μόνο ο Κώστας Τσουρός μένει στη θέση του ενώ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Φωτεινή Πετρογιάννη, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης αλλά και η αρχισυντάκτρια, ο παραγωγός και ο σκηνοθέτης της εκπομπής έχει γίνει ήδη γνωστό ότι αποχωρούν.

Η Ναταλία Γερμανού λοιπόν, με ένα μακροσκελές μήνυμά της στα social media θέλησε να αποχαιρετήσει τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόταν τα τελευταία δύο χρόνια, τονίζοντας πως κάνει συγχρόνως και τον απολογισμό της. Επίσης δεν παρέλειψε να τους χαρίσει τις πιο θερμές και ειλικρινείς ευχές της για το τηλεοπτικό τους μέλλον.

Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα έγραψε:

«Άλλοι τους απολογισμούς τους τους κάνουν παραμονή Πρωτοχρονιάς, εγώ τους κάνω ντάλα καλοκαίρι μ’ αυτήν την «αγκαλιά», το “Καλύτερα Δε Γίνεται” κλείνει 2 πολύ επιτυχημένα χρόνια με την παρέα που βλέπετε.

Αισθάνομαι χαρούμενη γιατί συνεργάστηκα με την Ευρυδίκη, τη Φωτεινή και τον Παναγιώτη που μου έδωσαν στη δουλειά τον καλύτερο εαυτό τους. Αισθάνομαι χαρούμενη για όλα όσα πετύχαμε μαζί και περήφανη που ανοίγουν φτερά για νέες τηλεοπτικές επιτυχίες και νέες εμπειρίες (Κώστα δεν ξεμπέρδεψες μαζί μου, εξ ου και δεν είσαι στις ευχαριστίες. σσ τον Κώστα Τσουρό).

ΥΓ.: Η εκπομπή οφείλει πολύ μεγάλο μέρος της επιτυχίας της σε ανθρώπους που δεν είναι στη φωτό, αλλά μου είναι αδύνατον να μην τους αναφέρω: την αρχισυντάκτριά μας Μαίρη Κούσουλα, τον σκηνοθέτη μας Περικλή Ασπρούλια, τον παραγωγό μας Κevork Sarkisian, και τους τρομερούς δημοσιογράφους Αλέξανδρο Πρίφτη, Δήμητρα Μουγκοπέτρου, Ευτύχη Γρυφάκη, Νανά Ηλιοπούλου, Κωνσταντίνο Μίχο και Μαριάννα Γεωργαντή σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου, καλοτάξιδα τα νέα σας τηλεοπτικά νερά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved