MasterChef: Αυτοί οι παίκτες έχουν τους περισσότερους followers
Media

MasterChef: Αυτοί οι παίκτες έχουν τους περισσότερους followers

∆ίαυλο επικοινωνίας με τους φαν του διαγωνισμού μαγειρικής έχουν ανοίξει μέσω Ιnstagram οι πρώην παίκτες του «MasterChef 4», φιλοδοξώντας να προσελκύσουν περισσότερους followers

Ποιοι είναι εκείνοι οι παίκτες του MasterChef που έχουν κερδίσει τους περισσότερους followers;

Χαρακτηριστικό παράδειγμα για το πόσο τελικά μπορεί να επηρεαστεί σε επίπεδο αριθμών ένας λογαριασμός στο Ιnstagram είναι η περίπτωση του μεγάλου νικητή, Σταύρου Βαρθαλίτη. Λίγες ώρες μετά τη νίκη του κατάφερε να φτάσει τους 52.000 followers, ενώ μία ημέρα πριν από τον τελικό είχε κάτω από 1.000 ακολούθους.

Στο πρώτο δεκαήμερο μετά το φινάλε του «ΜasterChef» έφθασε τους 83.500 ακολούθους, ενώ την εβδομάδα που μας πέρασε ξεπέρασε τους 109.000, δίνοντας την ευκαιρία σε ορισμένους μέσω διαγωνισμού να παραστούν στα γυρίσματα των εκπομπών του ως foodman στο YouTube, όπου οι εγγεγραμμένοι έχουν ξεπεράσει τους 10.000! Εκτός από φωτογραφίες του τελικού, με τους φίλους του από το παιχνίδι και κάποια ταξίδια του στο εξωτερικό, ο νέος Ελληνας master chef έχει στο προφίλ με tag τις λέξεις foodman και erwtasalitis.

Αρκετά ενεργός στο Instagram είναι και ο δεύτερος φιναλίστ, Σταυρής Γεωργίου, με 71.400 followers. Στα post του, πέρα από φωτογραφίες με ευφάνταστες γλυκιές και αλμυρές παρασκευές, είδαμε τους γονείς του, τη σύντροφό του, τον Ηλία Μαμαλάκη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Εν τω μεταξύ, από μέρα σε μέρα, όπως αναφέρει το Tv Έθνος, θα είναι στον αέρα το site με συνταγές και βίντεο με επίκεντρο τη μαγειρική, ενώ την ίδια στιγμή ο Σταυρής συζητά και με τα κανάλια της Κύπρου.

Προς το παρόν ο Σταυρής «προκαλεί» τους followers να δηλώσουν συμμετοχή σε διαγωνισμό, με έπαθλο ένα γεύμα για δύο από τα χεράκια του Σταυρή. ∆υνατή στο Ιnstagram είναι και η Κατερινιώτισσα Μαρία Μπέη, που τερμάτισε τρίτη στον διαγωνισμό του Star. Η μόλις 21 ετών μαγείρισσα είχε μέχρι πρότινος δύο λογαριασμούς. Στον επίσημο, οι ακόλουθοι της όμορφης πρώην παίκτριας ανέρχονταν στα μέσα Ιουνίου στους 52.800, ενώ τώρα έχουν φθάσει τους 55.800.

Στο δεύτερο προφίλ, όπου έγραφε και το masterchefgr, την ακολουθούσαν 10.300 άτομα, ωστόσο προ ημερών ο λογαριασμός διεγράφη.

Και στις δύο περιπτώσεις το αποτέλεσμα είναι πιο προσωποκεντρικό και λιγότερο με έμφαση στη γαστρονομία. Προς το παρόν η όμορφη σεφ μαζί με τον ∆ημήτρη Μπέλλο επιμελούνται το μενού σε εστιατόριο της Κηφισιάς, ενώ εκκρεμεί και ραντεβού με τα στελέχη του Star για τη συμμετοχή και των δύο στο «Globetrotters». Παρά το γεγονός ότι δεν πέρασε στη δεκάδα του «ΜasterChef», η Κατερίνα Λένη είχε οργανώσει πολύ καλά το βήμα της στα μέσα κοινωνικής 55.800 το σκορ της Μαρίας Μπέη δικτύωσης.

Οι 50.400 followers της δείχνουν να επικροτούν τα πιάτα που «ανεβάζει» αλλά και τα πορτρέτα της εντός και εκτός παιχνιδιού. ∆ηλώνει «passion for food & life» και προειδοποιεί για περισσότερα νέα, εκπλήξεις και νόστιμες συνταγές, προαναγγέλλοντας μια συνεργασία- έκπληξη.

Πολύ κοντά σε επίπεδα αριθμών είναι και ακόμη δύο συμμετέχοντες στο «ΜasterChef» που θα θυμόμαστε για τα όμορφα πιάτα τους.

Ο έκτος στη σειρά κατάταξης, Γιώργος Λασκαρίδης, με 35.400 followers στο φινάλε του παιχνιδιού και με 36.900 προ ημερών, αφού υπέγραψε με την Panic Entertainment Group, ετοιμάζεται για το comeback στην TV μέσω του «dot» στον ΣΚΑΪ, ενώ ο ∆ημήτρης Μπέλλος, ο οποίος αναδείχθηκε πέμπτος στον διαγωνισμό, με 34.200 ακολούθους όταν αποχώρησε και 41.500 πριν από μία εβδομάδα, συνδυάζει στο προφίλ του φωτογραφίες από ταξίδια, πιάτα αλλά 71.400 οι followers του Σταυρή Γεωργίου και συνταγές τις οποίες παρουσίασε στη «Φωλιά των Κου Κου». ∆εν λείπουν, φυσικά, και στιγμιότυπα με την αγαπημένη του Μαρία Μπέη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved