Άγριες μέλισσες:  Οι νέοι ρόλοι της σειράς που θα φέρουν ανατροπές στο Διαφάνι
Media

Άγριες μέλισσες: Οι νέοι ρόλοι της σειράς που θα φέρουν ανατροπές στο Διαφάνι

Ο πρώτος κύκλος της σειράς «Άγριες μέλισσες» θα συνεχιστεί από τις 2 Σεπτεμβρίου, ενώ γύρω στον Νοέμβριο θα μπούμε πλέον στον β 'κύκλο, ο οποίος, θα είναι ακόμα πιο συγκλονιστικός.

Σ’ αυτό θα συμβάλει και η συμμετοχή μιας σειράς ταλαντούχων ηθοποιών που αναλαμβάνουν πολύ σημαντικούς ρόλους για την εξέλιξη της υπόθεσης της δραματικής σειράς Άγριες μέλισσες.Οι νέοι ρόλοι θα φέρουν μεγάλες ανατροπές στη ζωή των ηρώων στο Διαφανι αλλά και στην εξέλιξη της ιστορίας.

Βασίλης Μπισμπίκης

Θα υποδυθεί τον διευθυντή της φυλακής και θα δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ελένη. Πρόκειται για έναν σκληρό και σκοτεινό τύπο, ο οποίος έχει ιδιαίτερη συμπεριφορά, βίαιη, ερωτική και εκδικητική. Μάλιστα παρακολουθεί τα πάντα γύρω από την Ελένη.

Αργύρης Πανταζάρας

Ίσως είναι μια από τις καλύτερες επιλογές που έγιναν για τον β' κύκλο. Για τον ταλαντούχο ηθοποιό, ο ρόλος του ανθρώπου της νύχτας που θα μπλέξει η Δρόσω είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα του. Το ύφος, το μουστάκι, το στυλ παραπέμπουν σε έναν άντρα της εποχής του '60 και μάλιστα σκληρό και ταυτόχρονα ερωτικό. Η συνάντησή του με τη Δρόσω θα φέρει ανατροπές όχι μόνο στη ζωή της κοπέλας αλλά και στους υπόλοιπους κατοίκους στο Διαφάνι.

Στέλλα Γκίκα

Η ηθοποιός πρόκειται να υποδυθεί τη μητέρα της Θεοδοσίας, την Καλλιόπη, η οποία φτάνει στο Διαφάνι για να δει και να συμπαρασταθεί στην κόρη της. Είναι μια γυναίκα δυναμική και με γλώσσα ροδάνι, που δεν αφήνει τίποτα απαρατήρητο και κυρίως τη συμπεριφορά του γαμπρού της. Δεν ανέχεται πολλά-πολλά και έχει έρθει για να τους βάλει σε τάξη...

Αλεξάνδρα Παντελάκη

Αγαπημένη ηθοποιός, που λατρέψαμε στα «Μαύρα μεσάνυχτα», θα υποδυθεί μια γυναίκα με την οποία θα συναναστραφεί η Δρόσω στη νέα της ζωή στον Πειραιά, θα είναι δίπλα της στους σκοτεινούς δρόμους της νύχτας.

Γιάννης Νταλιάνης

Θα υποδυθεί τον Ερρίκο Θανόπουλο, έναν πανέξυπνο και ικανό δικηγόρο, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την οικογένεια του Δούκα Σεβαστού στο δικαστήριο της Ελένης. Στόχος του να καταδικαστεί η Ελένη σε θάνατο και γι’ αυτό πιέζεται κυρίως από τη Μυρσίνη.

Μανώλης Γεραπετρίτης

Ο γνωστός και ταταλαντούχος ηθοποιός επιλέχθηκε για έναν ρόλο που του πάει. Θα υποδυθεί τον πρόεδρο του δικαστηρίου στο οποίο δικάζεται η Ελένη. Είναι αυτός που θα αντιμετωπίσει τραγικά πράγματα μέσα στο δικαστήριο και που θα ανακοινώσει την τελική ποινή της Ελένης.

Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος

Ο ηθοποιός θα κάνει ένα μικρό πέρασμα από την σειρά για περίπου 8 επεισόδια, καθώς θα υποδυθεί έναν αστυνομικό στο δικαστήριο.

Συμεών Τσακίρης

Θα τον δούμε στον ρόλο του εισαγγελέα.

Δημήτρης Μαζιώτης

Θα τον δούμε σαν δικηγόρο Σαράφη. Πρόκειται για τον δικηγόρο της Ελένης, ο οποίος θα δώσει απίστευτη μάχη για να γλιτώσει την Ελένη από το απόσπασμα, αλλά και γιατί όχι να την αθωώσει στη συνέχεια.

Πηγή tv24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved