Τρεις σειρές στο MEGA τη νέα σεζόν
Media

Τρεις σειρές στο MEGA τη νέα σεζόν

Το MEGA, ενόψει της τηλεοπτικής σεζόν 2020-2021, επιθυμεί να μπει δυναμικά στη μάχη της τηλεθέασης.

Σε αυτό το πλαίσιο, πέρα από ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές κι ένα τηλεπαιχνίδι, στο νέο πρόγραμμα του Mega η μυθοπλασία θα παίζει κυρίαρχο ρόλο στην prime time ζώνη.

Η ερωτική κομεντί της Μυρτώς Κοντοβά («Υπέροχα πλάσματα», «Μίλα μου βρώμικα») είναι ήδη στα σκαριά και συνήθως τα συστατικά της είναι χιούμορ αλλά και κοινωνικός προβληματισμός. Το σενάριο εστιάζει στη γενιά των 40άρηδων και σε ό,τι την αφορά, όπως εργασία/ανεργία, σχέσεις, φιλίες στη μετά μνημόνιο εποχή. Τίτλος της σειράς "Σχεδόν ενήλικες".

Γιώργος Παπαγεωργίου, Θεοδώρα Τζήμου, Μάκης Παπαδημητρίου αλλά και Γιάννης Στάνκογλου συζητούν για το βασικό καστ. Η Τίνα Καμπίτση («Ονειροπαγίδα», «Daddy Cool» κ.ά,) με τη σειρά της γράφει ένα ερωτικό δράμα που θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα σε σκηνοθεσία Βασίλη Τσελεμέγκου με προσωρινό τίτλο εργασίας «Έξαψη» .

Η τρίτη παραγωγή είναι ένα αστυνομικό θρίλερ σε σενάριο Βίκυς Αλεξοπούλου(«Κάτι χωρισμένα παλικάρια», «Θα γίνει της πολυκατοικίας» κ,ά.) και σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη. Η ιστορία φέρνει στο προσκήνιο ένα γεγονός που συνέβη στο παρελθόν, ένα έγκλημα, με το στενό περιβάλλον του θύματος να ζητάει την εξιχνίασή του! Μέχρι να συμβεί αυτό, οι Αρχές πρέπει να αντιμετωπίσουν διάφορα εμπόδια, ενώ, παράλληλα, παρακολουθούμε τις πιο προσωπικές ιστορίες των ηρώων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved