Νίκος Κουρής: «Το χρέος της ΕΡΤ είναι να συμβαδίζει με την εποχή»
Media

Νίκος Κουρής: «Το χρέος της ΕΡΤ είναι να συμβαδίζει με την εποχή»

Ο Νίκος Κουρής κάθε απόγευμα παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι «Δες & Βρες» στην ΕΡΤ1.

Ο Νίκος Κουρής σε συνέντευξή του αποκάλυψε ποια ήταν η αγωνία του στο πρώτο γύρισμα της εκπομπής στην ΕΡΤ, ενώ ανέφερε αν θα τον δούμε στον νέο κύκλο επεισοδίων της σειράς «Άγριες μέλισσες».

Ως τηλεθεατής παρακολουθείτε τηλεπαιχνίδια;

«Πολύ. Μου άρεσαν από τα παλιά το "Ομιλείτε ελληνικά" και το "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος", αλλά και τώρα παρακολουθώ το “Deal”, το "Still Standing", το "Ρουκ Ζουκ", τον "Τροχό της τύχης". Μου αρέσουν και τα παιχνίδια και τα τηλεπαιχνίδια».

Στο πρώτο γύρισμα ποια ήταν η αγωνία σας;

«Δεν ήταν μία, ήταν εκατομμύρια. Το ίδιο το γύρισμα, η πρώτη φορά, οι κανονισμοί, η επικοινωνία με τους παίκτες. Τώρα που έχει περάσει ο καιρόw, είμαι κι εγώ ο εαυτός μου. Eίμαι πιο ήρεμος και περνάω ωραία».

Πήραν μπρος οι μηχανές στην ΕΡΤ.

«Αγαπάμε την ΕΡΤ και περιμένουμε να συνεχίσει με ωραίες παραγωγές. Αυτό είναι το χρέος της. Να κάνει ποιοτικά πράγματα και να συμβαδίζει με την εποχή».

Δεν είχαμε τη χαρά να σας δούμε στις «Αγριες μέλισσες», όπου σας έχει γίνει πρόταση, θα σας δούμε τη νέα σεζόν;

«Οχι, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση μέχρι στιγμής, αλλά όλα είναι ρευστά για εμάς. Συζητάω διάφορα πράγματα, τα οποία δεν είναι ακόμη ανακοινώσιμα».

Στο θέατρο θα συνεχίσετε με τη «Γίδα»;

«Ναι. Στο θέατρο Αθηνών. Την αγαπάμε πολύ αυτή την παράσταση, θα την επεξεργαστούμε ξανά. Είμαστε οι ίδιοι συντελεστές. Είναι ένα προφητικό έργο, συγκλονιστικό. Δεν ευλογώ το γένια μου, αλλά το πιστεύω. Πολύς κόσμος το έχει αγαπήσει και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Είναι ένα έργο που θα το χαρακτήριζα ευριπίδεια αστική τραγωδία».

Η σκηνή, πάντως, που δεν την έχετε εγκαταλείψει ποτέ, είναι μάλλον ένας χώρος που σας ελευθερώνει.

«Κάνω αυτή τη δουλειά με πολλή όρεξη και όσο δουλεύω γίνομαι κι εγώ καλύτερος και είμαι πολύ χαρούμενος, γι' αυτά που λαμβάνω ως αντίδωρο», είπε στο tv 24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved