Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη: «Ιδανική η συνεργασία με το MEGA»
Media

Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη: «Ιδανική η συνεργασία με το MEGA»

Η Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη ξυπνά χαράματα, όμως λέει την πιο γλυκιά καλημέρα!

Η Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη, τη βλέπουμε καθημερινά στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Μega και μας μεταφέρει, μαζί με τον Ντίνο Σιωμόπουλο, όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Πώς περνάτε στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega»;

«Το καλό κλίμα είναι αυτό στο οποίο πάντα ήθελα να στηρίζομαι. Βασικό στοιχείο που, δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν μπορείς να δημιουργήσεις, αν δεν υπάρχει από μόνο του, είναι η χημεία. Κι εμείς την είχαμε με τον Ντίνο, από την πρώτη στιγμή. Μετά, όλα τα υπόλοιπα γίνονται πιο εύκολα... Δεν μπορώ να σου πω πως δεν υπάρχει στρες και πίεση, αλλά έτσι είναι γενικότερα η δουλειά του δημοσιογράφου».

Ποιο πρόσωπο θα ήθελες να είχες απέναντι σου για μια συνέντευξη;

«Στην εκπομπή όπου βρίσκομαι τώρα και σύμφωνα με τη θεματολογία και την επικαιρότητα την οποία παρακολουθούμε, θεωρώ πως ο πλέον αρμόδιος για να απαντήσει σε όλα είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός, θα επεδίωκα, όμως, μια πιο χαλαρή και ειλικρινή συνέντευξη».

Τη συνεργασία με το Μega πώς θα τη χαρακτήριζες;

«Ιδανική. Υπάρχει συνεργασία, κατανόηση και όλοι εργαζόμαστε για το καλύτερο δυνατό. Πάντα, σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν εμπόδια, αλλά είναι ευλογία να ξεπερνιούνται και να μην επηρεάζεται το καλό κλίμα».

Υπάρχουν μελλοντικοί στόχοι και, αν ναι, ποιοι είναι αυτοί;

«Ο στόχος είναι να εξελίσσομαι μέρα με τη μέρα και να κάνω ένα βήμα τη φορά. Άλλωστε, τα άλματα είναι μη διαχειρίσιμα και δεν εξασφαλίζουν τη σταθερότητα και τη διαχρονικότητα που εγώ επιδιώκω».

Ψυχαγωγία ή ενημέρωση; Τι θα διάλεγες, αν είχες την επιλογή;

«Νομίζω πως έχω διαλέξει - ή, μάλλον, με έχει διαλέξει. Πριν ακόμα ξεκινήσω να εργάζομαι στον χώρο, με κέρδισε η ενημέρωση. Γι' αυτό και ξεκίνησα από την παρουσίαση δελτίου ειδήσεων. Το αγαπάω αυτό που κάνω και είναι η επιλογή μου. Δεν μου έχει περάσει από το μυαλό μέχρι στιγμής να κάνω κάτι άλλο, ωστόσο το «ποτέ μη λες ποτέ» είναι μια μεγάλη αλήθεια», είπε στο Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved