Άγριες μέλισσες: Η Μυρσίνη διψάει για εκδίκηση για τον φόνο του γιου της
Media

Άγριες μέλισσες: Η Μυρσίνη διψάει για εκδίκηση για τον φόνο του γιου της

Ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» αναμένεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο με πολύ δυνατές σκηνές και εξελίξεις που κόβουν την ανάσα.

Η σύλληψη της Ελένης για τον φόνο του Σέργιου ανοίγει έναν νέο κύκλο εκδίκησης ανάμεσα στην ίδια και στους Σεβαστούς με τη Μυρσίνη να ζητάει την πιο σκληρή τιμωρία.

Ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» αναμένεται να είναι καθηλωτικός. Οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη και πρόκειται να ταράξουν για πάντα τη ζωή των ηρώων. Μάλιστα, από τα πρώτα κιόλας επεισόδια της νέας σεζόν θα δούμε μία συγκλονιστική εξέλιξη, η οποία θα ξεδιπλωθεί σε πολλά επεισόδια και θα ανοίξει πολλά μέτωπα. Ο λόγος, φυσικά, για τη σύλληψη της Ελένης για τον φόνο του Σέργιου. Όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο, η Θεοδοσία ανακαλύπτει την αλήθεια και η Ελένη υπό τον φόβο να καταδικαστούν και οι αδελφές της πρόκειται να πάρει πάνω της όλη την ευθύνη για όσα συνέβησαν το τραγικό βράδυ του γάμου της με τον πρωτότοκο γιο της οικογένειας Σεβαστού.

Ένας φόνος που οι τρεις αδελφές κατάφεραν να κρατήσουν μυστικό για πολύ καιρό, παρά το γεγονός πως η Μυρσίνη από την πρώτη στιγμή ήταν σίγουρη πως η Ελένη είναι ένοχη. Κανείς δεν την πίστευε και ειδικά ο Δούκας, ο οποίος έβαψε τα χέρια του με αίμα αφαιρώντας τη ζωή του ανιψιού του Γιάννου, καθώς θεωρούσε πως εκείνος σκότωσε τον Σέργιο. Με τη σύλληψη της Ελένης η Μυρσίνη δικαιώνεται και ο Δούκας συγκλονίζεται. Η Μυρσίνη μαθαίνοντας το καταρρέει και γίνεται έξαλλη.

Η οργή της μεγαλώνει για την Ελένη και απειλεί τους πάντες πως θα την εκδικηθεί για το φονικό. Ζητάει για εκείνη την πιο σκληρή τιμωρία και εύχεται τον θάνατο της. Κανείς δεν μπορεί να την ηρεμήσει, ενώ και η σχέση της με την Ασημίνα διαλύεται. Είναι σίγουρη πως τόσο καιρό κάλυπτε την αδελφή της. Ωστόσο, με την αποκάλυψη της αλήθειας, η Μυρσίνη είναι αποφασισμένη να κάνει την Ελένη να πληρώσει που της στέρησε τον γιο της.

Καμία δικαιολογία δεν είναι αρκετή ώστε να την ηρεμήσει, θέλει τη φόνισσα του παιδιού της νεκρή και είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να τη δει να υποφέρει. Η Μυρσίνη θα προσπαθήσει να επιτεθεί στην Ελένη. Παράλληλα, ο Δούκας ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά μετά τη σύλληψη της Σταμίρη. Ο άντρας συνειδητοποιεί πως, εάν η Ελένη σκότωσε τον γιο του, τότε εκείνος δολοφόνησε τον Γιάννο άδικα.

Ο Δούκας θα σταθεί στο πλευρό της Μυρσίνης και μαζί θα προσπαθήσουν να δικαιώσουν τη μνήμη του γιου τους κάνοντας την Ελένη να πληρώσει για την πράξη της. Ένας νέος κύκλος εκδίκησης θα ανοίξει ανάμεσα τους αλλά αυτή τη φορά κανείς δεν ξέρει εάν η Ελένη θα καταφέρει να βγει αλώβητη.

Πηγή my tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved