8 λέξεις: Αυτοί είναι οι τραγικοί ήρωες του δεύτερου κύκλου
Media

8 λέξεις: Αυτοί είναι οι τραγικοί ήρωες του δεύτερου κύκλου

Το ερωτικό - πολιτικό θρίλερ του ΣΚΑΙ «8 λέξεις», επιστρέφει τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, στις 21.00, με τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων.

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου κύκλου της καθημερινής σειράς «8 λέξεις» θα δούμε κάποιους ήρωες να έρχονται αντιμέτωποι με καλά κρυμμένα μυστικά που από τη πρώτη στιγμή φοβόντουσαν μην αποκαλυφθούν για να μη διαλυθούν οι ζωές τους! Κάτι που πλέον μοιάζει αναπόφευκτο...

Μπορεί ο πρώτος κύκλος της σειράς να ολοκληρώθηκε πρόωρα, λόγω των εξελίξεων με τον κορονοϊό, ωστόσο η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου, ο Αντρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου όλο αυτό το διάστημα εργάζονταν κανονικά για τον επόμενο. Σε αυτόν θα δούμε να διαδραματίζονται πολλά γεγονότα, καθώς επίσης και να αποκαλύπτονται πολύ καλά κρυμμένα μυστικά με αποτέλεσμα οι ήρωες να βλέπουν τη ζωή τους να αλλάζει με τραγικό πολλές φορές τρόπο. Μάλιστα, για αυτά μας προϊδεάζουν και τα σχετικά τρέιλερ που προβάλλονται ήδη στον «αέρα» του ΣΚΑΪ.

Άκης – Ναυσικά – Μάρκος – Μιχαήλ: Ένοχα μυστικά στο φως!

Από τον πρώτο κύκλο του ερωτικού - πολιτικού θρίλερ έχουμε δει τον Άκη και τη Ναυσικά να εξουσιάζουν πολλά από τα , πρόσωπα που βρίσκονται στο οικογενειακό τους -και όχι μόνο- περιβάλλον.

Άλλωστε, όπως λέει ο πρώτος στο τρέιλερ, «η εξουσία δεν χαρίζεται ποτέ. Πρέπει να την κερδίσεις». Κι ενώ οι δυο τους συμμαχούσαν και έπαιζαν παιχνίδια... εξουσίας, από όταν επέστρεψε στην Ελλάδα ο σύζυγος της Ναυσικάς, ο Μάρκος, όλα άλλαξαν! Και αυτό γιατί ο τελευταίος είναι αποφασισμένος να διορθώσει τα κακώς κείμενα, και να κάνει τα πάντα για να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη της άλλοτε αγαπημένης του.

Παράλληλα, όμως, αποκαλύπτεται ένα ένοχο μυστικό που συνέδεε τον Μάρκο, τη Ναυσικά και τον Μιχαήλ. Αυτό δεν είναι άλλο από τη δολοφονία της ερωμένης του πρώτου, Βασιλικής, πριν από πολλά χρόνια.

Στα νέα επεισόδια της σειράς θα αποκαλυφθεί πως ο Μιχαήλ σκότωσε τη γυναίκα και ο Μάρκος για να τον προστατεύσει παίρνει την ευθύνη.

Οδυσσέας & Έρση: Η αόρατη απειλή και το πρόσωπο που τους… χωρίζει

Σύμφωνα με το σενάριο, το ζευγάρι θα κληθεί να αντιμετωπίσει πολλά και διάφορα προβλήματα για τα οποία δεν ευθύνεται μόνο η Ηλιάνα, αλλά και μία νέα γυναίκα. Πρόκειται για την Έλλη (Πέννυ Φοινίρη), μία πλούσια ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου στην Κέρκυρα, η οποία γοητεύεται από την παρουσία του Οδυσσέα και του κάνει μία δελεαστική πρόταση.

Και μπορεί η Έρση να έχει ενστάσεις για αυτή τη συνεργασία, ο Οδυσσέας, όμως, την αποδέχεται εξαιτίας των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν. Από εκείνη τη στιγμή, η ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου αρχίζει να τον φλερτάρει με κάθε τρόπο, ενώ όλα αυτά δεν μένουν κρυφά από την Έρση, η οποία είναι πεπεισμένη ότι ο άντρας της την απατά και σκέφτεται ακόμα και το διαζύγιο! Στο τρέιλερ, ο Οδυσσέας και η Έρση κάθονται αντικριστά, με εκείνον να της κρατά τα χέρια και να υπόσχεται ότι «όταν φτάνεις τόσο κοντά στο όνειρο, πρέπει να το προστατεύσεις με κάθε τρόπο», ενώ η Έρση αναρωτιέται «πώς μπορείς να αποφύγεις την απειλή όταν δεν έχει πρόσωπο;».

Σίμος - Εύα -Αιμίλιος - Ελισάβετ: Οι ενοχές, το σχέδιο και οι αποκαλύψεις

Η αρνητική διάθεση που έχει η Ολυμπία απέναντι στον νέο σύντροφο της Εύας, τον Νικηφόρο, καθώς επίσης και οι αποκαλύψεις που θα κάνουν ο Αιμίλιος και η Ελισάβετ για τη ζωή κάποιων ηρώων αναμένεται να μας απασχολήσουν στον νέο κύκλο. Αρχικά, η Ολυμπία, μη μπορώντας να δεχθεί το γεγονός πως η μητέρα της, η Εύα, πρόκειται να παντρευτεί τον Νικηφόρο, και αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και να κάνουν μαζί ένα παιδί, την κάνει να καταστρώσει ένα σατανικό σχέδιο που θα φέρει τα πάνω κάτω.

Αυτό δεν είναι άλλο από το να καταγγείλει τον άντρα για σεξουαλική παρενόχληση. Μάλιστα, η Εύα -στο τρέιλερ που προβάλλεται- λέει πως «ποτέ δεν περίμενα να συμβεί κάτι τέτοιο στην οικογένεια μου. Πώς άφησα να πάθει κάτι τέτοιο το παιδί μου;», με τον Σίμο να προειδοποιεί ότι πρέπει να είναι έτοιμος κάποιος να πληρώσει το τίμημα.

Ο Αιμίλιος (Θεοχάρης Ιωαννίδης) και η Ελισάβετ (Άννα Μπεζάν), από την άλλη, είναι δύο νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη σειρά και θα εργαστούν στον τηλεοπτικό σταθμό που φτιάχνει ο Άκης Αρώνης. Μάλιστα, οι δυο τους φαίνεται να είναι αυτοί που θα φέρουν στο φως κάποια συνταρακτικά στοιχεία που αφορούν, μεταξύ άλλων, και τις εγκληματικές ενέργειες της Ηλιάνας!

Μιλτιάδης - Φοίβος -Έκτορας: Τα στοιχεία-φωτιά που διαλύουν τη ζωή τους

Στον δεύτερο κύκλο της σειράς, η οικογένεια Μαρόγλου βλέπει πολλά από τα μυστικά της να αποκαλύπτονται με αποτέλεσμα να διαλυθεί η οικογενειακή της ευτυχία. Στα νέα επεισόδια, σ Μιλτιάδης έρχεται αντιμέτωπος με μία απίστευτη τραγωδία.

Ο ίδιος του ο γιος, ο Φοίβος, τον πυροβολεί με αποτέλεσμα να δίνει μάχη για τη ζωή του. Ακόμη, αποκαλύπτεται και η διπλή ζωή του άντρα, ο οποίος διατηρούσε ερωτική σχέση με τον νονό του Φοίβου, τον Λουκά. Και οι αποκαλύψεις όμως δεν θα σταματήσουν εδώ.

Ο Έκτορας ανακαλύπτει τις εγκληματικές πράξεις του Φοίβου και δίνει τα αποδεικτικό στοιχεία που βρίσκει στον Μιλτιάδη. Έτσι ο άντρας έρχεται αντιμέτωπος με το μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής του. Να στείλει ή όχι τον γιο του στη φυλακή.

Ιφιγένεια - Σπύρος: Τρίτο πρόσωπο μπαίνει ανάμεσα τους

Μία ακόμα ιστορία που θα δούμε στον δεύτερο κύκλο της σειράς είναι η εξέλιξη της σχέσης της Ιφιγένειας με τον Σπύρο, καθώς επίσης και το τρίτο πρόσωπο που μπαίνει ανάμεσα τους.

Αναφερόμαστε στον Φρίξο (Νίκος Πολυδερόπουλος), ο οποίος από τη στιγμή που γνωρίζει την Ιφιγένεια έρχονται ιδιαίτερα κοντά, με αποτέλεσμα ο Σπύρος να νομίζει ότι η σχέση τους δεν είναι και τόσο φιλική. Από εκεί και πέρα, ανάμεσα σε αυτή την τριάδα θα συμβούν πολλά.

Πηγή my tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved