Βάσω Λασκαράκη: Έκπληξη – Δείτε με ποιο σήριαλ είναι σε συζητήσεις
Media

Βάσω Λασκαράκη: Έκπληξη – Δείτε με ποιο σήριαλ είναι σε συζητήσεις

Η Βάσω Λασκαράκη συνεχίζει ακάθεκτη τις διακοπές της στο πλευρό του άντρα τη, Λευτέρη Σουλτάτου, ενώ οι φήμες οργιάζουν για τη συμμετοχή της σε επιτυχημένη σειρά.

Έπειτα από πέντε επιτυχημένες σεζόν στο σήριαλ του ALPHA, «Το Σόι σου», η Βάσω Λασκαράκη είπε το μεγάλο «ναι» σε μια δραματική σειρά, η οποία προβλήθηκε στο ίδιο κανάλι. Ο «Έρωτας μετά» υπήρξε μια αξιόλογη παραγωγή με κορυφαίο καστ, που, όμως, δεν κέρδισε τις καρδιές των τηλεθεατών. Παρ' όλο που η αργεντινή σειρά, από όπου εμπνεύστηκαν την αρχική ιδέα, «έσκισε» στις περισσότερες χώρες που προβλήθηκε, δεν συνέβη το ίδιο με το ελληνικό κοινό.

Το σήριαλ ολοκλήρωσε τον κύκλο του και η πρωταγωνίστρια του, Βάσω Λασκαράκη, ξεκίνησε να μιλά με τον ΑLPHA προκειμένου να παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, οι συζητήσει δεν οδήγησαν πουθενά. Τότε ήταν που ο Ανδρέας Γεωργίου προσέγγισε την ηθοποιό και ξεκίνησε να την πολιορκεί για έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στη δεύτερη σεζόν του σήριαλ «8 λέξεις».

Στόχος του Γεωργίου, όπως αναφέρει το περιοδικό Λοιπόν, είναι να καλύψει το κενό που δημιούργησε η φυγή της Δανάης Παππά από το καστ και ο ρόλος της Λασκαράκη να φέρει τα πάνω κάτω στην εξέλιξη της σειράς.

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό αν ευδοκίμησαν οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών. Η Βάσω Λασκαράκη απολαμβάνει τις διακοπές της με τον Λευτέρη Σουλτάτο και θα επιστρέψει στην Αθήνα στα τέλη του μήνα, όπου και θα πάρει τις οριστικές αποφάσεις της.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved