Τόνια Κούμπα: «Δεν χρειάζεται να είσαι νούμερο για να φέρνεις νούμερα» (Vid)
Media

Τόνια Κούμπα: «Δεν χρειάζεται να είσαι νούμερο για να φέρνεις νούμερα» (Vid)

Καλοκαίρι #not: Η Τόνια Κούμπα παραχώρησε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του OPEN και "έσπασε" τη σιωπή της.

Το συμβόλαιο που είχε υπογράψει δεν της επέτρεπε να μιλήσει και τώρα πια μίλησε "έξω απ΄τα δόντια" για το My style rocks.

«Όλο αυτό με τον κορονοϊό μας έπιασε εξαπίνης. Γυρίσαμε στην καθημερινότητά μας όλοι. Βρήκα τη χρυσή τομή που εξυπηρετούσε τα δικά μου θέλω και τα δικά τους συμφέροντα. Καταλαβαίνω ότι άπαξ και δήλωσα συμμετοχή περιμένανε κάποια πράγματα από μένα. Είχα όμως και μια σύμβαση. Τήρησα τη σύμβασή μου και κοιμάμαι ήσυχη το βράδυ. Με την άρση αυτού μιλάω πολύ ανοιχτά, πολύ, αφιλτράριστα. Έχει ολοκληρωθεί όλο αυτό, ο κύκλος έκλεισε για εμένα.


Σαν παιδί των media που μου δόθηκε το βήμα να με μάθετε, ήρθε η ώρα να το καρπωθώ. Θα πω στα κορίτσια που θέλουν να κάνουν το ίδιο, χαμηλά η μπάλα, παιδιά. Δεν χρειάζεται να είσαι νούμερο για να φέρνεις στο κανάλι νούμερα», δήλωσε αρχικά η Τόνια Κούμπα στην κάμερα της εκπομπής.

Η πρώην παίκτρια του My style rocks, ανέφερε πως δεν θα συνεχίσει καθώς για εκείνη τελείωσε ο κύκλος του παιχνιδιού, ενώ φυσικά ανέφερε πως έχει ήδη δεχτεί κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις για τη νέα τηλεοπτική σεζόν!

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved