Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη θέλει νεκρή τη Λενιώ - Η αλήθεια «καίει» τον Δούκα
Media

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη θέλει νεκρή τη Λενιώ - Η αλήθεια «καίει» τον Δούκα

Με καταιγιστικές εξελίξεις αναμένεται να ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος για τις Άγριες Μέλισσες, όπως διαβάζουμε στο σχετικό ρεπορτάζ της Espresso.

Η σύγκρουση ανάμεσα στην πρώην νύφη και τον πεθερό θα είναι σφοδρή. Η σύλληψη της Ελένης για τον φόνο του Στέργιου, δικαιώνει την Μυρσίνη, αφού κανείς δεν την πίστευε όταν εξέφραζε ανοιχτά την πεποίθησή της για την ενοχή της Λενιώς.

Ο Δούκας κλονίζεται. Η Μυρσίνη από την άλλη, όταν μαθαίνει το νέο, γίνεται έξαλλη. Η οργή της μάλιστα μεγαλώνει για την Ελένη, αφού απειλεί τους πάντες πως θα την εκδικηθεί για το φονικό.

Ζητά για εκείνη την πιο σκληρή τιμωρία, εύχεται τον θάνατό της. Κανείς δεν μπορεί να την ηρεμήσει. Είναι σίγουρη πλέον πως η Ασημίνα, τόσο καιρό κάλυπτε την αδερφή της. Πλέον η αδίστακτη κυρία σεβαστού, είναι αποφασισμένη να κάνει την πρωτότοκη της οικογένειας Σεβαστού, να πληρώσει επειδή της στέρησε τον γιο της. Θέλει τη φόνισσα του παιδιού της νεκρή και είναι αποφασισμένη για τα πάντα.

Ο Δούκας ανεβαίνει τον δικό του γολγοθά, καθώς αντιλαμβάνεται πως εάν η Ελένη σκότωσε τον Στέργιο, τότε εκείνος δολοφόνησε άδικα τον Γιάννο.

Ο Δούκας θα σταθεί στο πλευρό της Μυρσίνης και θα προσπαθήσει μαζί της να δικαιώσει τη μνήμη του γιου της, κάνοντας την Ελένη να πληρώσει για την πράξη της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved