Ελεονώρα Μελέτη: «Καλώς ή κακώς, η Ελένη είχε καρμικό ρόλο στη ζωή μου»
Media

Ελεονώρα Μελέτη: «Καλώς ή κακώς, η Ελένη είχε καρμικό ρόλο στη ζωή μου»

Ευγνωμοσύνη νιώθει η Ελεονώρα Μελέτη απέναντι στην Ελένη Μενεγάκη καθώς όπως λέει η ίδια, η ωραία Ελένη της ελληνικής TV έπαιξε καρμικό ρόλο στη ζωή της, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. 

Η Ελεονώρα Μελέτη, μιλώντας όπως πάντα με απόλυτη ειλικρίνεια και απόλυτο σεβασμό, αναφέρθηκε με πολλή αγάπη και ευγνωμοσύνη στην Ελένη Μενεγάκη. Δείτε τι είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της...

Πώς είδες την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη;

Τι την οδήγησε να το κάνει το ξέρει εκείνη και δεν αφορά κανέναν. Θεωρώ ότι είναι μια μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψεις κάτι που αγαπάς και σε αγαπάει τόσο πολύ. Θα ήθελα πάρα πολύ να ξαναγυρίσει η Ελένη. Είναι ένας πυλώνας της ελληνικής τηλεόρασης. Την είδα εκείνη την ημέρα που το ανακοίνωσε.

Συγκινήθηκε πάρα πολύ. Είχαμε μια επικοινωνία σε προσωπικό επίπεδο, γιατί δεν μπορούσα με τίποτα να βγω και να ανεβάσω κι εγώ μια φωτογραφία: «Ναι, ξέρω κι εγώ την Ελένη!». Της έστειλα ένα μήνυμα και την ευχαρίστησα μέσα από την καρδιά μου, γιατί της οφείλω τεράστια ευγνωμοσύνη. Καλώς ή κακώς, η Ελένη είχε έναν καρμικό ρόλο στη ζωή μου. Έφυγε από τον ΑΝΤ1 και πήγα εγώ. Δεκαπέντε χρόνια μετά, μιλάμε και σου δίνω αυτή τη συνέντευξη, γιατί κάποτε η Ελένη έφυγε από τον ΑΝΤ1.

Και όχι μόνο αυτό. Είχε μαντέψει και το φύλο του παιδιού σου.

«Όντως! Ήταν από τις πρώτες που είχαν μάθει για την εγκυμοσύνη μου. Το έμαθε πριν το μάθουν και κάποιες φίλες μου».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved