Άγριες Μέλισσες spoiler: Η σχέση αιμομιξίας Μελέτη-Πηνελόπης και η εγκυμοσύνη
Media

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η σχέση αιμομιξίας Μελέτη-Πηνελόπης και η εγκυμοσύνη

Άγριες Μέλισσες: Η ερωτική επιθυμία που αισθάνονται ο Μελέτης (Γιώργος Γεροντιδάκης) και η Πηνελόπη (Μαρία Πετεβή), αποδεικνύεται τελικά πιο δυνατή από τη στενή συγγένεια που τους ενώνει.

Η Πηνελόπη και ο Μελέτης από τις «Άγριες μέλισσες», οι δύο παθιασμένοι εραστές που, όπως αποκαλύφθηκε δραματικά είναι πρώτα ξαδέλφια, πέφτουν πάλι στο κρεβάτι στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1. Θέλετε και το… μπουρλότο;

Δημιουργούν παράνομη σχέση αιμομιξίας και αποκτούν παιδί με διανοητικά προβλήματα! Το παραπάνω συγκλονιστικό σπόιλερ για τις εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο του σίριαλ που γράφει η Μελίνα Τσαμπάνη έφερε στο φως της δημοσιότητας το «TV 24», με πολλές «καυτές» λεπτομέρειες. Η κόντρα της Πηνελόπης (Μ. Πετεβή) με τον άντρα της Κλεομένη (Θ. Κουρλαμπάς) κορυφώνεται, με τον Μελέτη (Γ. Γεροντιδάκης) να κάνει τα πάντα για να την προστατέψει.

Ο Μελέτης καταλαβαίνει πως ο Κλεομένης τής έχει κάνει κάτι και απαιτεί να μάθει τι έχει γίνει: «Σε πείραξε αυτός ο αλήτης; Λέγε, Πηνελόπη! Τι σου έκανε, θα τον σκοτώσω», φωνάζει και πάει να φύγει, αλλά η Πηνελόπη τον σταματάει: «Αφησε τον Μελέτη, μη δίνεις σημασία! Μην ασχοληθείς άλλο μαζί του, δεν αξίζει! Μείνε μαζί μου, σε χρειάζομαι όσο τίποτα». Εκείνος την αγκαλιάζει και σύντομα καταλήγουν να φιλιούνται με πάθος. «Σταμάτα, δεν είναι σωστό» της λέει ο Μελέτης και η Πηνελόπη του απαντάει: «Είναι το μόνο σωστό».

Έτσι καταλήγουν στο κρεβάτι και κάνουν ξανά έρωτα, αυτή τη φορά γνωρίζοντας ότι είναι ξαδέρφια!

Σύμφωνα με το σπόιλερ του «TV 24», αυτή δεν θα είναι η μοναδική φορά που θα τους δούμε να κάνουν έρωτα, αφού από εκείνο το σημείο και μετά οι συνευρέσεις τους θα είναι συχνές και θα διατηρούν κρυφή σχέση… Μάλιστα, η Πηνελόπη θα μείνει έγκυος από τον Μελέτη, αλλά όλοι θα πιστεύουν πως το μωρό είναι του Κλεομένη. Εκείνη όμως γνωρίζει την αλήθεια.

Ο Δούκας (Λ. Κακούρης) και η Μυρσίνη (Κ. Διδασκάλου) χαίρονται που η μοναχοκόρη τους θα τους κάνει εγγόνι. Ο Μελέτης ξέρει κι εκείνος την αλήθεια, θέλει να διεκδικήσει το παιδί του, αλλά η Πηνελόπη τον εμποδίζει.

Τα πράγματα θα δυσκολέψουν κι άλλο για το νεαρό ζευγάρι, αφού το μωρό που θα γεννηθεί θα έχει διανοητικά προβλήματα, εξαιτίας της αιμομιξίας. Τότε Μελέτης, ο Κωνσταντής (Γ. Κουκουράκης) και ο Δούκας θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις τύψεις τους για τον τρόπο με τον οποίο φέρονταν κάποτε στον Γιάννο (Ι. Αθανασόπουλος).

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved