Αυτά είναι τα ριάλιτι της νέας σεζόν! Όλες οι λεπτομέρειες (pics)
Media

Αυτά είναι τα ριάλιτι της νέας σεζόν! Όλες οι λεπτομέρειες (pics)

Νέα σεζόν με νέα και παλιά ριάλιτι για τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Τι θα δούμε από τον Σεπτέμβρη στις οθόνες μας;

Ο Alpha φέτος επενδύει στα ριάλιτι, βγάζοντας στον αέρα το "Bachelor". Πρόκειται για ένα παιχνίδι όπου 25 γυναίκες διεκδικούν έναν γοητευτικό άνδρα. Ποια θα καταφέρει να περάσει τις δοκιμασίες. Το πρόσωπο το οποίο θα βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες, εξηγώντας όλα τα νέα του παιχνιδιού είναι ο Γιώργος Σατσίδης.

Όπως διαβάζουμε στον Τηλεθεατή, στον Alpha επιστρέφει και ο Έκτορας Μποτρίνι με τον "Εφιάλτη στην Κουζίνα". Ο πετυχημένος chef είναι και πάλι έτοιμος να επισκεφτεί τα εστιατόρια που χρειάζονται έγκαιρα τη βοήθειά του. Σύμφωνα με το περιοδικό, ο Εφιάλτης στην Κουζίνα θα βγει στον αέρα τον Σεπτέμβρη, ενώ θα διαρκέσει για 12 επεισόδια.

Στον ΣΚΑΪ τώρα, τα πάντα είναι έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα του "Big Brother". Το γνωστό ριάλιτι επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση έπειτα από 20 χρόνια. Ο Χάρης Βαρθακούρης έχει συμφωνήσει μήνες πριν για την παρουσίαση του ριάλιτι το οποίο καλεί τους παίκτες να ζήσουν μαζί για 100 ημέρες σε ένα σπίτι.


Παράλληλα, η Δούκισσα Νομικού θα είναι η παρουσιάστρια του "Makeover". Η νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ θα αλλάζει την εξωτερική εμφάνιση καθημερινών ανθρώπων, ενώ το "The Voice" επιστρέφει με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό.

Στον ANT1, όπως όλα δείχνουν αναμένεται να ξεκινήσει το ριάλιτι "Masked Singer", ενώ αναμένεται να συνεχιστεί και το YFSF με τη Μαρία Μπεκατώρου.
Τέλος από τη λίστα δεν θα μπορούσαν να λείψουν το GNTM αλλά και το MasterChef τα οποία επιστρέφουν άκρως ανανεωμένα.

Όσο για το Open, θα συνεχίσει πιστά με το J2US με παρουσιαστή φυσικά τον Νίκο Κοκλώνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved