«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα σειρά της ΕΡΤ
Media

«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα σειρά της ΕΡΤ

Η ΕΡΤ φέτος επενδύει στην Ψυχαγωγία, βγάζοντας στον αέρα νέες τηλεοπτικές προτάσεις, αλλά και σειρές που θα συζητηθούν.

Μία από αυτές το «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» Σύμφωνα με το περιοδικό, Τηλέραμα, πρόκειται για τη νέα σειρά της ΕΡΤ με βασικό πρωταγωνιστή στον Πέτρο Φιλιππίδη. Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Τάσος Κωστής, Νικολέτα Βλαβιανού, Θανάσης Κουρλαμπάς. Πηνελόπη Πιτσούλη, Αντιγόνη Δρακουλάκη, Πηνελόπη Πλάκα και η Μαίρη Σταυρακέλη.

Η υπόθεση

Καλώς ήρθατε στον Πλάτανο, ένα χωριό που θα μπορούσε να είναι και δικό σας, ή μάλλον θα γίνει και δικό σας όταν μάθετε τι συμβαίνει εκεί πέρα. Ο Πλάτανος είναι το χωριό του Βαγγέλα του Κυριαζή, ενός γερό-παράξενου που θα αποχαιρετήσει τα εγκόσμια και θα αφήσει την πιο περίεργη διαθήκη. Όχι στα παιδιά του, αυτά έχει να τα δει πάνω από 15 χρόνια. Θα αφήσει στα εγγόνια του το σπίτι του και μερικά στρέμματα κοντά στο δάσος. Α ναι . . .

Και τρία εκατομμύρια ευρώ! Μοναδικός όρος στη διαθήκη είναι να μείνουν τα εγγόνια για έναν ολόκληρο χρόνο στο σπίτι του παππού τους. Ακούγεται εύκολο και ανώδυνο, Έλα όμως που δεν είναι! Το σπίτι δεν έχει ρεύμα, δεν έχει νερό, δεν έχει μπάνιο...

Στόχος του παππού είναι να κάνει τα εγγόνια του να αγαπήσουν τον Πλάτανο και, γιατί όχι, να ζήσουν εκεί για πάντα! Εάν τα καταφέρουν, καλώς. Εάν όχι, τότε όλη η περιουσία του Βαγγέλα θα περάσει στο χωριό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved