Έλα στη θέση μου: Ο Λεωνίδας διαγράφει τον Αχιλλέα από γιο του (pics)
Media

Έλα στη θέση μου: Ο Λεωνίδας διαγράφει τον Αχιλλέα από γιο του (pics)

Ο νέος κύκλος της σειράς Έλα στη θέση μου ξεκινά με τον Λεωνίδα να έχει πάρει μια σοβαρή απόφαση για τον βιολογικό του γιο.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «ΜΥtν», η σχέση ανάμεσα στον Λεωνίδα και στον Αχιλλέα οδηγεί­ται σε ρήξη. Μετά την περιπέτεια υγείας του πρώτου και έναν ομηρικό καβγά ανάμεσα στον Βλάση και στον Αχιλλέα, ο Λεωνίδας διώχνει τον βιολογικό του γιο, που φαίνεται να χάνει σταδιακά τα πάντα.

Ο 5ος κύκλος της σειράς έκλεισε με μία έντονη σύγκρουση ανάμεσα στον Λεωνίδα και στον Αχιλλέα. To αποτέλεσμα, η καρδιά του πρώτου τον πρόδωσε, ρίχνοντας τον αναίσθητο στο έδαφος. Στα νέα επεισόδια του 5ου κύκλου και μετά τη νοσηλεία του Λεωνίδα, η ρήξη ανάμεσα στον ίδιο και στον βιολογικό του γιο οδηγείται στο απόλυτο τέλμα. Με βάση το ρεπορτάζ του περιοδικού μας, ένας ομηρικός καβγάς στην αυλή ίου σπιτιού του Λεωνίδα ανά­μεσα στον Βλάση και στον Αχιλλέα γίνεται αφορμή ώστε ο απογοη­τευμένος πατέρας να οδηγηθεί στη λήψη μιας κρίσιμης απόφασης.

Την ώρα, λοιπόν, που τα δύο του παιδιά τσακώνονται και όλοι προ­σπαθούν να τους χωρίσουν, ο Λεωνίδας ξεσπάει. Τονίζοντας το σο­βαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, ζητάει εξηγήσεις από τον Βλάση και τον Αχιλλέα. Ο πρώτος φαίνεται να μετανιώνει για τη συ­μπεριφορά του και την έκρηξη του και ζητάει συγγνώμη από τον πα­τέρα του. Από την άλλη, ο Αχιλλέας κρατάει αμυντική στάση πιστεύοντας πως έχει το δίκιο με το μέρος του.Έτσι, ο Λεωνίδας προβαίνει σε μία πολύ σημαντική απόφαση και ζητάει από όλους να φύγουν.

Αυτό που επιθυμεί είναι να μείνει μόνος του με τη Φλωρέτα και ένα πρόσωπο που τον αγαπά, τον γιο του. Ο Αχιλλέας θα κάνει ένα βήμα προς εκείνον, όμως η σκληρή απόκριση του Λεωνίδα θα τον σταμα­τήσει, καθώς θα ζητήσει από τον Βλάση να μείνει δίπλα του. Σύμφω­να με τον ίδιο, μόνο εκείνος έδειξε μεταμέλεια και συνειδητοποίησε το λάθος του. Αμέσως μετά, ο Λεωνίδας, προς έκπληξη όλων και κυ­ρίως του Αχιλλέα, διώχνει τον τελευταίο από το σπίτι και τη ζωή του.

Ο Αχιλλέας σοκάρεται και βιώνει την απόρριψη από τον ίδιο του τον πατέρα, την ίδια ώρα που ο Βλάσης συνειδητοποιεί πως τα χρόνια που ο Λεωνίδας τον μεγάλωσε δόμησαν μια ξεχωριστή σχέση αγά­πης ανάμεσα τους. Το χτύπημα για τον Αχιλλέα είναι μεγάλο και στα­διακά φαίνεται να χάνει όλους τους ανθρώπους που αγαπά, θα καταφέρει να ανατρέψει την κατάσταση;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved