Το Καφέ της Χαράς - Spoiler: Ο Μάνος μαθαίνει ότι θα γίνει πατέρας (pics)
Media

Το Καφέ της Χαράς - Spoiler: Ο Μάνος μαθαίνει ότι θα γίνει πατέρας (pics)

Η κωμική σειρά «Το Καφέ της Χαράς» επέ­στρεψε πέρυσι με καινούργια επεισόδια, πιάνο­ντας την ιστορία 15 χρόνια μετά.

Ωστόσο, από τον Σεπτέμβριο, η σειρά έρχεται μέσα από τον ΑΝΤ1 με νέα επεισόδια και το περιοδικό MYtv αποκαλύπτει όλα όσα θα συμβούν.

Ο Περίανδρος ταπεινώνει τη Στέλλα

Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε τη Στέλλα και τη Βάλια να ετοι­μάζονται για το ανέβασμα του μιούζικαλ «Λουιζιάνα» στο καφέ, ενώ ο Περίανδρος Πώποτας με το παραδοσιακό έργο «Γκόλ­φω» στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου. Στα πρώ­τα επεισόδια, λοιπόν, θα δούμε τις παραστάσεις να ανεβαίνουν κανονικά και τον Περίανδρο να διαπιστώνει ότι οι θέσεις των θεατών είναι άδειες. Εκείνος, όντας εκνευρισμένος, πηγαίνει στο καφέ και, πριν προλάβει να κάνει ένα από τα καθιερωμέ­να κηρύγματα, του επιτίθεται ερωτικά η Στέλλα εξευτελίζοντας τον μπροστά στα μάτια των συγχωριανών του. Την επόμενη μέρα, ο Περίανδρος αναγκάζει τη Στέλλα και τη Βάλια να του ζητήσουν δημόσια συγγνώμη, με εκείνον να σχεδιάζει να τα­πεινώσει την πρώτη. Βέβαια, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το χω­ριό να διαιρεθεί σε σεξιστές και φεμινιστές.

Η Χάιδω εξαφανίζεται, ο Τάσος & η Κανέλα συλλαμβάνονται!

Η Χάιδω, με αφορμή την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες, εξαφανίζεται από το χωριό και ο Τάσος, η Αρετή και όλοι οι υπόλοιποι κάτοικοι του χωριού την αναζητούν. Κανείς δεν την έχει δει, ούτε γνωρίζει πού μπορεί να έχει πάει. Κι ενώ οι υποψίες αρχίζουν να οργιάζουν, η Στέλλα και κάποιοι κάτοικοι του Κολoκοτρωνιτσίου θεωρούν υπεύθυνο της εξαφάνισης της τον Τάσο. Μάλιστα, εικάζουν ότι μπορεί και να την έχει σκοτώσει. Στη συνέ­χεια, ο αστυνόμος λαμβάνει υπόψη του όσα ακούει και προχωρά άμεσα στη σύλληψη των δύο βασικών υπόπτων: του Τάσου και της Κανέλας.

Μάνος & Βάλια παραδίδονται στο πάθος τους

Ο Μάνος και η Βάλια, μετά το πα­θιασμένο φιλί που αντάλλαξαν για τις ανάγκες του μιούζικαλ, αντι­λαμβάνονται ότι δεν βλέπουν φι­λικά ο ένας τον άλλον. Ο νεαρός άντρας, μη μπορώντας να δια­χειριστεί την κατάσταση που επι­κρατεί ανάμεσα τους, προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Μά­λιστα, όταν συνειδητοποιεί ότι εί­ναι παράφορα ερωτευμένος με τη Βάλια, αποφασίζει να της εξομο­λογηθεί τα πραγματικά του συναι­σθήματα, που, όπως αποδεικνύε­ται, είναι αμοιβαία. Μάλιστα, οι δυο τους δεν αργούν να παραδοθούν στο πάθος τους και την επόμενη μέρα να κυριευτούν από τύψεις και ενοχές γι' αυτό που έκαναν.

Η Αρετή έγκυος;

Η Αρετή υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση της με τον Μάνο και αποφασίζει να επισκεφθεί τον Περίανδρο. Ο τελευταίος, δεδομένου ότι έχει δει τον γιο του να φιλιέται με τη Βάλια, λέει στην κοπέ­λα πως οι υποψίες της έχουν βάση. Η νεαρή κοπέλα τότε αναστατώνεται και σκέφτεται ένα σχέδιο. Έτσι, λοιπόν, ανακοινώνει στον Μάνο ότι είναι έγκυος, με εκεί­νον να παθαίνει σοκ.Έπειτα, ο Μάνος αποφασίζει να τη ζητήσει σε γάμο και να την αποκαταστήσει, προκειμένου να μην τους πιάσουν στο στόμα τους οι συγχωριανοί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved