Elif: Ο Γιουσούφ απέρριψε την πρόταση για δείπνο της Μελέκ!
Media

Elif: Ο Γιουσούφ απέρριψε την πρόταση για δείπνο της Μελέκ!

 Την Πέμπτη 20/8/20  στην ELIF θα δούμε την Μελέκ να πηγαίνει στο μαγαζί του Γιουσούφ και η Σιταρέ τους αφήνει μόνους.

Η Μελέκ θέλει να μιλήσει στον Γιουσούφ αλλά εκείνος δεν έχει την ίδια διάθεση και την αποπαίρνει. Η Μελέκ ξαφνιάζεται από την αντίδρασή του και φεύγει. Ο Σελίμ ξεναγείται στη νέα του δουλειά.

Η Λεϊλά είναι χαρούμενη γιατί πιστεύει πως κατέστρεψε ό,τι υπήρχε ανάμεσα στον Γιουσούφ και τη Μελέκ. Η Σιταρέ έχει έντονο στομαχόπονο και ο Γιουσούφ τη στέλνει σπίτι μαζί με την Ιντζί για να ξεκουραστεί. Η Μπαχριγιέ ταλαιπωρεί ξανά τη Μελέκ στη δουλειά. Η Αϊσέλ ρωτάει τη Μελέκ τι θα κάνει με την επαγγελματική πρόταση, που έχει δεχθεί και εκείνη της λέει πως δεν έχει αποφασίσει ακόμη. Η Αλιγιέ τηλεφωνεί στη Μελέκ και της ζητάει να καλέσει για δείπνο τον Γιουσούφ. Ο Σελίμ βρίσκει το λάθος του Χακάν και εκείνος φαίνεται να του κρατάει κακία. Η Λεϊλά κάνει μια ζημιά στο σπίτι της με σκοπό να φωνάξει τον Γιουσούφ για να έρθει να την επιδιορθώσει. Μετά τη δουλειά η Μελέκ πηγαίνει στο μαγαζί του Γιουσούφ και τον καλεί σε δείπνο λέγοντας του πως η Αλιγιέ επιμένει.

Ο Γιουσούφ αρνείται την πρόσκληση και η Μελέκ αιφνιδιάζεται. Στο σπίτι όλοι περιμένουν τον Γιουσούφ αλλά η Μελέκ τους λέει πως έχει πολύ δουλειά και δεν μπορεί να έρθει. Η Λεϊλά ζητάει τη βοήθεια του Γιουσούφ και εκείνος απρόθυμα δέχεται. Πηγαίνει στο σπίτι της Λεϊλά και διορθώνει τη ζημιά και η Λεϊλά του ζητάει να μείνει να φάνε. Ο Γιουσούφ δέχεται. Στο σπίτι των Εμίρογλου, η Αλιγιέ έχει ετοιμάσει πολλά φαγητά και σκέφτεται να τα μοιραστούν με τη Φεβζιγιέ, τη μητέρα της Λεϊλά. Η Μελέκ πηγαίνει να φαγητά στη Φεβζιγιέ και έξω από το σπίτι βλέπει τη Λεϊλά και τον Γιουσούφ να αποχαιρετιούνται και να αγκαλιάζονται. Η Μελέκ παρεξηγεί την κατάσταση και θυμάται τα λόγια της Σιταρέ για τη Λεϊλά. Σκέφτεται πως ο Γιουσούφ απέρριψε την πρόταση για δείπνο της Αλιγιέ για να είναι με τη Λεϊλά…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved