Xclusive: Big Brother: Ο κορονοϊός τα αλλάζει όλα! Πού βρίσκονται οι παίκτες;
Media

Xclusive: Big Brother: Ο κορονοϊός τα αλλάζει όλα! Πού βρίσκονται οι παίκτες;

Δεύτερη φορά που το Big Brother ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα εν μέσω πανδημίας αλλά ήδη οι υπεύθυνοι της παραγωγής έχουν πάρει τα μέτρα τους! 

Τα αρχικά πλάνα της παραγωγής ήταν οι παίκτες να μπουν στο σπίτι στις 30 του μήνα, με την έναρξη ουσιαστικά του παιχνιδιού. Όμως τελικά άλλαξαν τα σχέδια.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο παρουσιαστής Χάρης Βαρθακούρης, ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η κριτική επιτροπή που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί θα είχαν κάποιου είδους επαφή με τους 16 αρχικούς παίκτες.

Οι παίκτες, δέκα μέρες πριν την είσοδό τους στο σπίτι, θα έμπαιναν σε απομόνωση. Όμως η έξαρση του κορονοϊού και το άγχος της παραγωγής μήπως πάει κάτι στραβά, ανάγκασαν τους ιθύνοντες να αλλάξουν γραμμή πλεύσης.

Έτσι, οι παίκτες βρίσκονται, ήδη, από την 1η Αυγούστου πλήρως απομονωμένοι σε ξενοδοχείο -κατά πάσα πιθανότητα- που δεν είναι ανοιχτό για το κοινό. Κανονικά, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών, η καραντίνα ορίζεται στις 14 μέρες, όμως οι υπεύθυνοι της παραγωγής προκειμένου να μην πάρουν κανένα ρίσκο αποφάσισαν να απομονώσουν τους παίκτες για έναν ολόκληρο μήνα.

Και όταν λέμε απομόνωση, εννοούμε πραγματική απομόνωση καθώς δεν επιτρέπεται να δεχτούν καμία επίσκεψη ούτε να έχουν κάποια άλλη επαφή. Είναι δηλαδή σαν να ζουν ήδη στο σπίτι του Big Brother. Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν περνούν δοκιμασίες και μπορούν να έχουν τηλεφωνική επικοινωνία με τους δικούς τους ανθρώπους.

Οποιαδήποτε επαφή με τους παίκτες για τον Χάρη Βαρθακούρη και τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος θα έχει ρόλο έκπληξη στην εξέλιξη του παιχνιδιού, θα γίνεται μόνο μέσω video wall. Ο μόνος ή η μόνη παίκτρια που θα τους συναντά δια ζώσης θα είναι αυτός ή αυτή που θα αποχωρεί.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες μέσα από το σπίτι που περιμένει λίγες μέρες ακόμα -όπως και εμείς- για να φιλοξενήσει τους παίκτες του Big Brother:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved