Θυμάσαι τη νικήτρια του πρώτου Next Top Model στη χώρα μας; Τι κάνει σήμερα;
Media

Θυμάσαι τη νικήτρια του πρώτου Next Top Model στη χώρα μας; Τι κάνει σήμερα;

Ήταν το 2009 όταν το Next Top Model, μία τηλεοπτική παραγωγή για μοντέλα με μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό, προβλήθηκε από τον ANT1 για πρώτη φορά στη χώρα μας. 

Στην κριτική επιτροπή ήταν η Βίκυ Καγιά, ο Χάρης Χριστόπουλος, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Χριστόφορος Κοντέντος και φυσικά οι τέσσερις εξπέρ κλήθηκαν να αναδείξουν το επόμενο τοπ μόντελ της χώρας μας και μάλιστα για πρώτη φορά στα ελληνικά δεδομένα.

Θυμάστε όμως ποια ήταν η πρώτη μεγάλη νικήτρια του τίτλου επί ελληνικού εδάφους;

Η αλήθεια είναι ότι οι παλιοί θα τη θυμηθούν αλλά οι νέοι σίγουρα δεν θα τη γνωρίζουν καν.

Και αυτό γιατί η Σεράινα Καζαμία, η μεγάλη νικήτρια του πρώτου Next Top Model λοιπόν σήμερα εξακολουθεί να ασχολείται με το μόντελινγκ μόνο που πλέον το κάνει επιλεκτικά, ωστόσο η ζωή της είναι γεμάτη... yoga κι αναβάσεις βουνών.

Γεννήθηκε πριν από 31 χρόνια στην Ελλάδα από μπαμπά Κρητικό και μαμά Ελβετίδα. Όταν έκλεισε τα έξι, οι γονείς της αποφάσισαν να εγκατασταθούν στον τόπο καταγωγής της μητέρας της, εκεί όπου το νεαρό κορίτσι τελείωσε το σχολείο. Μόλις αποφοίτησε από το λύκειο επέλεξε να επιστρέψει στην Αθήνα και να κυνηγήσει την τύχη της.

Ασχολήθηκε με εκείνο που της άρεσε πολύ, τη γυμναστική, ενώ τον Οκτώβριο του 2009 της ανακοινώθηκε ότι είχε επιλεγεί για τον πρώτο κύκλο του «Next top model». «∆εν έχω μετανιώσει καθόλου για τη συμμετοχή μου. Ηταν μια πολύ σημαντική περίοδος στη ζωή μου και είχα επιτυχία σε αυτό που έκανα. Γνώρισα πολλά άτομα και ταξίδεψα πολύ.

Ήταν πολύ διαφορετικό κεφάλαιο στη ζωή μου, έντονο και ωραίο» είχε δηλώσει η Σεράινα μετά το τέλος του show. Χαμηλών τόνων κι εργατική, κέρδισε από την πρώτη στιγμή την εκτίμηση των κριτών, αν και είχε σκληρό ανταγωνισμό. Παρ' όλα αυτά η καλλονή με τις κρητικές και ελβετικές ρίζες κατάφερε να κερδίσει το τρόπαιο και το συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων στο Μιλάνο.

Πλέον μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα σε Ελβετία και Κρήτη, ενώ ασχολείται ακόμα πιο επισταμένα με την ορειβασία που της αρέσει πολύ. Επίσης ασχολείται πολύ με τη γυμναστική. Αφού εργάστηκε ως personal trainer για κάποιο διάστημα, συνεργάστηκε με μεγάλο γυμναστήριο, όπου «ενεπλάκη» και στο διοικητικό κομμάτι του. «Όταν άρχισα να δουλεύω στο γυµναστήριο, σταµάτησα γιατί δεν προλάβαινα να κάνω και µόντελινγκ» είχε αποκαλύψει.

Δείτε πώς είναι σήμερα στις παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved